Wat zijn de functies van de protease?

Eiwit

Ons lichaam eiwit, een voedingsstof bestaande uit aminozuren, zodat onderhoud en reparatie weefsels. Het enzym gebruikt om eiwitten te verteren, hetgeen een van de meest moeilijk te verteren voedingsstoffen, genoemd protease. Tijdens de spijsvertering ons lichaam gebruiken zoutzuur en proteolytische enzymen - of proteases - bij de afbraak van eiwitmoleculen in afzonderlijke aminozuren. Vervolgens wordt geabsorbeerd door de darmwand. Als het lichaam alle eiwitten niet goed verteren, gaan ze in de bloedsomloop en andere delen van het lichaam.

proteasen

Proteasen werken door het afbreken van de peptidebindingen in eiwitten vrij te maken van de aminozuren. Lager kan alle eiwitten breken indien ze deel uitmaken van een levende cel. Er zijn verschillende soorten van proteasen voor het type peptidebinding dient te worden afgebroken. Zo zijn er fungale proteasen, pepsine en papaïne, die alle verschillende functies. Bepaalde organismen zoals virussen, bedekken zichzelf met een schild eiwit, waardoor het lichaam om grote hoeveelheden proteasen gebruiken om het scherm te vallen voordat het immuunsysteem het virus kan doden.

tekort

Als u een protease-deficiëntie, kan uw gezondheid sterk worden beïnvloed. Bijvoorbeeld, het lichaam gebruikt zuur spijsvertering. Een gebrek aan protease kan een opbouw van alkalische in het bloed, wat leidt tot symptomen zoals angst. Protease wordt ook gebruikt om organismen zoals bacteriën en schimmels verteren. Mensen die deficiënt zijn gevoeliger voor infecties uit gist, bacteriën en virussen, omdat het lichaam niet over die eerste lijn om ze te breken. Gebrek aan protease kan ook leiden tot problemen, zoals calcium-deficiënte ziekten en hypoglykemie. Eiwitten zijn nodig om calcium te voeren via de bloedbaan, en als het lichaam verwerkt deze onjuist, zal het niet de juiste hoeveelheden om ziekten zoals osteoporose of artritis te voorkomen krijgen. Aangezien eiwit ook wordt omgezet in glucose, als ze niet goed omgezet, zal het lichaam de bloedsuikerspiegel dalen tot gevaarlijke niveaus. Voor mensen die een tekort aan proteasen, enzymtherapie is beschikbaar om te helpen handhaven van gezonde niveaus.