Wat zijn de functies van de Pepsine?

Wat zijn de functies van de Pepsine?


Pepsine is een veel gebruikt middel. De belangrijkste gebruikers van de Pepsine zijn mensen die problemen hebben met hun spijsvertering, vooral mensen die niet gemakkelijk te verteren eiwitten hebben. Pepsine werd gemaakt door Theodor Schwann in 1836, en het is nooit gebruikt omdat mensen met spijsverteringsstoornissen te helpen. Het woord "Pepsine" komt van een Grieks woord genaamd "peptein", wat letterlijk vertaalt in "om te verteren."

polypeptide Formation

Pepsine breekt eiwitten tot kleinere deeltjes die peptiden te vormen. Peptiden zijn verteerbaar door de kleine darm. In feite is een van de belangrijkste functies van de spijsverteringsenzymen in het spijsverteringskanaal zijn eiwitten af ​​te breken tot polypeptiden.

Zoutzuur Supplement

Pepsine steun wordt geactiveerd door de zuurgraad van het zoutzuur; de perfecte Ph niveau Pespin functioneren is ongeveer 2. Wanneer de pepsine wordt geactiveerd door het zuur, werkt samen met het zuur voedsel deeltjes af te breken tot moleculair niveau, zodat deze gemakkelijk kan worden geabsorbeerd door het spijsverteringskanaal. Merk op dat Pespin geen zuur zelf, is een enzym.

Bestedingen

Pepsine wordt gebruikt om vele verschillende digestieve aandoeningen. Sommige van deze aandoeningen omvatten allergieën, calciumtekort, maagzweren en veel meer. Pepsine wordt altijd in de vorm van Pespinogen, dat een onwerkzaam versie van pepsine dat alleen wordt geactiveerd wanneer de zuurgraad van de omgeving ideaal.