Wat zijn de effecten van Sportdranken voor mensen?

Wat zijn de effecten van Sportdranken voor mensen?

Sportdranken een beroep op mensen die net beginnen een oefening programma. De American Council on Exercise of ACE, wijst erop dat sportdranken een zegen voor uw gezondheid wanneer je nodig hebt om te hydrateren --- maar een borstbeeld om uw gewicht kan zijn. De effecten van sportdranken op je lichaam kan zeer nuttig zijn als uw trainingen zijn hard en zwaar. Echter, als uw oefening routine is licht tot matig, mag u niet nodig deze dranken.

Voordelen van Sportdranken

Sportdranken hebben wat gewoon water niet: elektrolyten zoals natrium en kalium dat je verliest wanneer je zwaar transpireert. ACE blogger Fabio Comana, MA, MS, legt uit dat rehydratie van cruciaal belang is na de training en gaat op te merken dat de makkelijkste manier om te bepalen hoeveel vocht je verliest door oefening is om jezelf af te wegen voor en na de training. Als u een 1 pond gewichtsverlies, of 16 oz opmerken., Betekent dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat u 16 oz moet drinken. water of sportdrank te rehydrateren. Drinkwater is een manier om te hydrateren; echter Comana stelt dat veel water gaat verloren door plassen voordat het vult je cellen. Sportdranken, anderzijds, bevatten elektrolyten en koolhydraten die vochtretentie bevorderen; Dit betekent dat uw lichaam kan hydrateren met minder --- en sneller. Voor 16 oz. van vochtverlies, hoeft u alleen maar verbruikt 16 tot 20 oz. van uw favoriete sportdrank. Als je water kiest, de algemene regel is dat je nodig hebt om te drinken 19 tot 24 oz. voor elk pond van vocht je verliest tijdens het sporten.

Sportdranken en gewicht

Helaas, sportdranken hebben ook calorieën --- en de calorieën die je krijgt van deze dranken kan maken voor degenen die je verbrand tijdens je workout, volgens ACE, die gaat op wijzen dat een 185 pond man zou hebben om te schieten basketbalhoepels bijna 20 minuten te branden uit de 150 calorieën krijgt hij van een 24-oz. sportdrank. Het drinken van deze dranken kan leiden tot gewichtstoename in plaats van gewichtsverlies. Comana geeft aan dat fitness professionals moeten overwegen zowel behoefte van hun klanten om calorieën te sparen met hun behoefte om snel te rehydrateren bij het aanbevelen van een sportdrank of water.

Sportdranken Nutrition

De meeste commerciële sportdranken bevatten 50 calorieën per kop-sized portie, samen met wisselende hoeveelheden natrium, kalium en koolhydraten, afhankelijk van het merk. "Herstel" sportdranken, anderzijds, kan meer dan 100 calorieën per kop. Sommige verminderde calorie sportdranken kan slechts 10 calorieën per elke 8 oz hebben. serveren en kan een betere keuze zijn als calorieën zijn een punt van zorg.

Wanneer ze te drinken

MayoClinic.com staat dat u niet hoeft sportdranken, tenzij je het zweet werken voor een uur of langer. Comana sluit, waarin staat dat mensen die zich bezighouden met matig intensieve oefening voor minder dan 60 minuten worden het best gediend door het drinken van gewoon water om het vocht dat ze verliezen door lichamelijke activiteit te vervangen. Sportdranken hebben ook een plaats buiten uw sportschool. Het drinken van deze dranken kunnen helpen volwassenen hydrateren na een ziekte die braken, diarree en koorts veroorzaakt.