Wat zijn de effecten van Roading aan Wildlife?

Wat zijn de effecten van Roading aan Wildlife?

Effecten van Roading

Of het nu gaat wandelen, fietsen, rijden of lopen, off road rijden in de woestijn een negatief effect op het welzijn van de dieren in het wild kan hebben. De negatieve effecten kunnen onder meer het doden van dieren, planten en organismen, vervuiling van de natuurlijke omgeving, het vernietigen van huis van een organisme en het uitroeien van het organisme bronnen van voedsel, water en overleving.

Off-Road Vehicle Effects

Mountainbikes, ATV's en andere off-road voertuigen kunnen organismen die onder de grond leven te doden en leiden tot vernietiging van het milieu. Off-road voertuigen hebben banden met knoppen in hen die scheuren het vuil en de bodem en smash planten. Off-road voertuigen die niet alleen doden bron van voedsel en huisvesting van een dier, ze kunnen ook direct kwetsen. Dieren die zich aan de oppervlakte komen of hol in ondiepe gebieden kunnen worden getroffen of run-over en gedood. Off-road voertuigen, zoals auto's en ATV's laat giftige dampen die de natuurlijke omgeving kunnen afbreken.

On-Foot Effects

Wandelen of dog-walking heeft een grote negatieve invloed op de natuur ook. Mensen en honden wandelen door de wildernis hebben het grootste effect op vogels. Vogels zijn gemakkelijk afgeschrikt, en zal wegvliegen en afzien van hun huis. Dit heeft geleid tot enkele staat en de nationale parken om off-road wandelen verbieden uit angst voor verlies van hun dieren in het wild en natuurlijke habitats. Honden zijn ook roofdieren, wat betekent dat ze kunnen proberen en eet de wilde dieren (planten en kleine dieren) ook.