Wat zijn de effecten van het niet eten en dan Oefenen?

Wat zijn de effecten van het niet eten en dan Oefenen?

Als je wilt afvallen of in vorm te krijgen, na een voedzaam eten plan en een regelmatige lichaamsbeweging programma zijn de meest effectieve manieren om uw doelen te bereiken. Hoewel het verleidelijk om aan strenge beperkingen je calorieën om u te helpen gewicht te verliezen sneller, niet eten kan een scala van problemen veroorzaken wanneer je oefenen. Het kennen van de gevolgen van het niet eten en vervolgens te oefenen kan u helpen om gezonde keuzes te maken om je lichaam brandstof voor uw beste prestaties.

Overzicht

De gevolgen van het niet eten voor de training hangt af van hoeveel je oefenen en hoeveel je normaal eet. Als u niet binnen een uur van een matige training eet, bijvoorbeeld, zult u geen negatieve effecten te voelen als je eet een voedzaam dieet de rest van de dag. Als je niet eten voor uren voor een endurance evenement, zult u meer kans vermoeid te voelen en je nodig hebt om koolhydraten aan te vullen na 60 tot 90 minuten van de oefening. Als je niet genoeg in het algemeen, eten voor de training of op andere momenten, zal u last heeft van een aantal lange-termijn effecten, die tekorten aan voedingsstoffen, vermoeidheid, spierkrampen of onregelmatige hartslag kan omvatten.

Kortlopende effecten

De meeste mensen kunnen eten lichte snacks 01:59 uur voor de training en de maaltijden of snacks zware 3-4 uur voor de training. Als je niet eten voor een paar uur voor de training, zult u meer kans vermoeid te voelen tijdens je workout. Als je oefenen gedurende lange perioden of doe hoge intensiteit workouts, zult u meer kans om te lijden van een lage bloedsuikerspiegel en vermoeidheid als je niet hebt gegeten voor enkele uren zijn. Je lichaam maakt gebruik van koolhydraten als een van de belangrijkste brandstof voor trainingen, en als je niet genoeg koolhydraten opgeslagen in je lichaam uit het voedsel dat je eet, kan uw lichaam wat vet te verbranden. Als uw dieet ernstig beperkt is, echter, zal je lichaam spierweefsel en zelfs orgaanweefsel verbranden om energie, dat kan ertoe leiden dat u om spiermassa te verliezen, voelen vermoeid en lange termijn gezondheidsproblemen ontwikkelen.

Lange termijn effecten

Als je niet genoeg voor de training te eten en niet te vullen de koolhydraten, vet en eiwit je lichaam is up gebruikt tijdens de trainingen, brengt u uzelf in gevaar voor voeding tekortkomingen zoals bloedarmoede. Anemie of een laag ijzergehalte veroorzaakt vaak vermoeidheid en voelt u zwak voelt tijdens het sporten. Een tekort aan ijzer leidt tot een slechte uithoudingsvermogen tijdens het sporten, volgens Bastyr Center for Natural Health. zoals maanden of jaren - - Als u niet voldoende over een langere tijd niet eet je lichaam kan gaan in honger-modus, het branden van lichaamsweefsels voor energie en het bedrijf op elke calorieën je verbruikt uw basissystemen draaiende te houden. Honger-modus maakt het moeilijk om gewicht te verliezen en brengt ernstige gezondheidsrisico's, zoals botverlies, hartritmestoornissen en zelfs hartaanvallen.

Oplossing

Houd je energie op peil en je lichaam soepel te werken tijdens trainingen door het eten van een voedzaam dieet met frequente snacks en vier kleine maaltijden gedurende de dag. Actieve mensen moeten veel koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten - onverzadigd vet - voor energie om goed te presteren en gezond te blijven. Het Institute of Medicine adviseert gezonde volwassenen om te eten tussen de 45 tot 65 procent van de dagelijkse calorieën uit koolhydraten, 20 tot 35 procent uit vet en 10 tot 35 procent uit eiwitten.