Wat zijn de effecten van alcohol op Teens?

Wat zijn de effecten van alcohol op Teens?

Volgens het ministerie van Volksgezondheid en Human Services Centers for Disease Control and Prevention, hoeft tieners geen gebruik maken van zo veel als ze alcohol drinken, tabak of drugs. Teen drinken is bekend dat veel problemen voor de persoon onder invloed van alcohol veroorzaken en voor de mensen die hij in contact komt met. Daarom, de effecten van alcohol op tieners te groot zijn om te negeren.

Future Addiction

Tieners die alcohol misbruiken voor hun 15de verjaardag stellen zich voor een verslaving aan alcohol als ze ouder worden. Als tieners aan alcohol is, kan hij een sterk verlangen om te drinken zonder controle over de zaak te ontwikkelen. Hij zal meer alcohol nodig om hetzelfde gevoel dat hij een keer kreeg toen hij zijn eerste drankje krijgen.

leren Bijzondere waardeverminderingen

Alcohol- is bekend dat geheugenproblemen die neiging in klassen beïnvloeden school veroorzaken. Drinken tijdens de tienerjaren is ook bekend om milde hersenschade veroorzaken. Volgens het National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, foto's genomen van de hippocampus - het deel van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het onthouden van dingen en het absorberen van kennis - toonde aan dat tieners die geen alcohol hadden misbruik heeft een grotere hippocampus dan tieners die afhankelijk waren alcohol.

Impaired Oordeel

Alcoholgebruik vermindert het vermogen van een tiener om logische beslissingen te nemen. Het verzwakt de activiteit van het zenuwstelsel en moedigt onjuist seksueel gedrag dat vaak leidt tot gedwongen seks en ongewenste zwangerschap. Tieners die drinken en hebben onbeschermde seks laten zich kwetsbaar voor seksueel overdraagbare aandoeningen. Het vermogen van een tiener om te rijden wordt ook verstoord wanneer hij onder de invloed van alcohol, wat vaak leidt tot auto-ongelukken en problemen met de wet. Andere soorten ongelukken gebeuren ook. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, aan alcohol gerelateerde verwondingen en voorwaarden ervaren door kinderen en jongeren in de leeftijd tussen 12 en 20 en behandeld in ziekenhuizen bedroeg 145.000 in 2005.

andere Effecten

Alcohol heeft een effect op de gezondheid van een tiener en kunnen een tiener gevoelig voor ziekten zoals kanker maken. Alcohol verstoort ook met de ontwikkeling van een tiener. Gedachten over het beëindigen van het leven ervaren door tieners die alcohol drinken en alcohol leidt soms tieners om te proberen andere drugs. Een gebrek aan harmonie met collega's is een ander probleem ervaren door kinderen en jongeren die alcohol drinken.