Wat zijn de effecten op de gezondheid van het drinken Energy Drinks tijdens de zwangerschap?

Wat zijn de effecten op de gezondheid van het drinken Energy Drinks tijdens de zwangerschap?

Zwanger zijn kan uitputtend zijn. Tijdens het eerste trimester, een van de belangrijkste symptomen volslagen vermoeidheid; tijdens het derde trimester, sjouwen rond het extra gewicht van de baby zal geen snel-to-be mama slepen vertrekken. Het is verleidelijk te bereiken voor een energiedrank om jezelf opfleuren, maar de hoeveelheid cafeïne, suiker en natrium in elk kan moet je wel twee keer nadenken.

Effect van Excess Caffeine

Het is moeilijk om op te geven cafeïne tijdens de zwangerschap, maar je moet je op zijn minst te beperken voor de gezondheid van uw baby. Volgens een onderzoek van Consumer Reports, kan een energiedrank tot 242 milligram cafeïne per portie, in vergelijking met 100 milligram per 8 ounces van gewone koffie bevatten. De Amerikaanse Zwangerschap Association zegt dat cafeïne de placenta kunnen oversteken om je baby, die kan de verbinding niet volledig metaboliseren, en interfereren met haar slaappatroon. Er zijn echter geen studies gedaan naar de mens om te bepalen of cafeïne veroorzaakt aangeboren afwijkingen, de vereniging merkt. Gematigde niveaus van cafeïne zijn veilig voor zwangere vrouwen wordt geacht, maar wat wordt beschouwd als "gematigde" varieert van 150 milligram tot 300 milligram per dag.

Sugar High

Zoals met cafeïne, de hoeveelheid suiker in elk energy drink verschilt per merk; echter, het is vergelijkbaar met een suikerhoudende frisdrank, met één merk verschaffen 37 gram suiker in elke 12 ounces. Ondanks de misvatting dat de zwangerschap is een tijd waarin een vrouw kan eten of drinken wat ze wil, zonder zorgen te maken over het verkrijgen van gewicht, moeten vrouwen hun inname van toegevoegde suikers te kijken om het overtollige gewichtstoename te voorkomen, meldt MedlinePlus. Deze overmaat suiker kan bijzonder problematisch voor vrouwen die zijn gediagnosticeerd met zwangerschapsdiabetes en moeten hun insulinespiegels beheren. Sommige energiedranken gebruiken kunstmatige zoetstoffen in plaats van suiker. Volgens de American Association Zwangerschap, de meeste kunstmatige zoetstoffen zijn veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap - met uitzondering van de sacharine - maar u met uw arts te spreken voordat ze consumeren in grote hoeveelheden.

Effecten van Natrium

Over het algemeen doet de gemiddelde zwangere vrouw niet nodig om haar inname van natrium te beperken, volgens Dr Laura Riley van de "ouders" magazine. Tijdens de laatste fasen van de zwangerschap, kan een zwangere vrouw gaan fluïdum door natrium consumptie te behouden, waardoor bezuinigen verstandig voor zowel haar comfort haar gezondheid. Een 12-ounce kan van één merk energiedrank bevat meer dan 300 milligram natrium, waardoor het elimineren van energy drinks een gemakkelijke manier om te bezuinigen. In plaats daarvan, drink veel water te spoelen overtollige natrium en maken die gezwollen enkels naar beneden gaan.

Boost Your Energy

In plaats van te vertrouwen op energy drinks uw kracht tijdens de zwangerschap maximaal te houden, gericht op consumeren voedzaam voedsel. Je lichaam heeft ongeveer 300 extra calorieën per dag, terwijl je zwanger bent, en niet in slagen om genoeg te eten kan gemakkelijk laat je slepen. Wat te verwachten, een zwangerschap website, adviseert het krijgen van voldoende eiwitten - ongeveer 75 gram per dag - om u te voorzien van natuurlijke energie; opties omvatten mager vlees en gevogelte, bonen, noten en zaden, kaas, melk en eieren. Complexe koolhydraten helpen fut u omhoog, ook, dus koppelen uw eiwit met volkoren crackers en brood evenals verse groenten en fruit. Als je bloedarmoede bent, kan het gebrek aan ijzer in het lichaam te houden u vermoeid, dus eet veel ijzer verrijkte granen, spinazie en mager vlees.