Wat zijn de beste Hair Restoration Products?

Wat zijn de beste Hair Restoration Products?


Haaruitval treft zowel mannen als vrouwen, met soms verwoestende invloed op het zelfbeeld op. Kalende gewoonlijk genetisch welbepaalde, vooral bij mannen. Hoewel er geen volledige genezing voor bestaat, sommige producten behandelen probleem best.

types

U kunt de producten voor het voorkomen van haaruitval in de winkelrekken en op recept --- orale capsules, actuele oplossingen zoals schuim of crèmes en shampoos.

Minoxidil

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd minoxidil, een actueel medicatie die haaruitval vertraagt. Verkocht onder de merknaam Rogaine, het is beschikbaar over de toonbank en op recept op basis van kracht. Regrowth.com, een haaruitval website, zegt 5 procent actueel minoxidil is het beste in prijs en kwaliteit.

Loniten

Het recept minoxidil pil Loniten --- aanvankelijk voorgeschreven hoge bloeddruk medicatie --- heeft haar groei als een kant beïnvloeden. Met andere bijwerkingen intenser dan Rogaine's, artsen voorschrijven Loniten minder, meldt DocShop.com.

Finasteride

Finasteride, de andere door de FDA goedgekeurde geneesmiddel voor haarverlies, behandelt mannelijke kaalheid. Beschikbaar als voorgeschreven orale medicatie gevonden in Propecia, werd aanvankelijk gebruikt in hogere doses voor de behandeling van prostaat uitbreiding, volgens eMedExpert.com.

dutasteride

Ook gebruikt voor de behandeling van vergrote prostaat, wordt dutasteride verkocht onder de merknaam Avodart. Hoewel hij niet over goedkeuring van de FDA, vroege test resultaten laten zien dat het effectiever dan finasteride, zegt DocShop.com.