Wat zijn de beste Dranken voor een kind met een maagklachten?

Wat zijn de beste Dranken voor een kind met een maagklachten?

Maagklachten kan een verscheidenheid van oorzaken, met inbegrip van het eten van bepaalde soorten voedsel, het eten van te veel eten, te snel eten, indigestie of een virale infectie, zoals de maag griep. Een kind dat lijdt aan een maagklachten kunnen ook last hebben van brandend maagzuur, misselijkheid, overmatig boeren en een opgeblazen gevoel. Om een ​​maagklachten te voorkomen, matigen van uw kind de consumptie van vette, vette voedingsmiddelen en chocolade en citrusvruchten, die ook de maag van uw kind te kunnen verstoren.

Focus op Clear

Wat zijn de beste Dranken voor een kind met een maagklachten?

Als uw kind voelt als hij gaat overgeven, misschien ijskoude heldere dranken, zoals water te helpen. Stimuleer je kind om kleine slokjes water om de paar minuten in beslag nemen in de komende uur of twee. U kunt uw kind duidelijk, platte soda te geven, zoals ginger ale of citrus soda. Zorg ervoor dat de soda is vlak, maar, want koolzuurhoudende dranken zijn vaak zuur en kan overmatige opgeblazen gevoel en gas veroorzaken of kunnen maken last van de maag van uw kind slechter voelen. Verwaterd vruchtensappen en heldere bouillon zijn ook goede keuzes.

Munch on Ice

Wat zijn de beste Dranken voor een kind met een maagklachten?

Mocht uw kind ervaring braken samen met zijn maagklachten, wacht een tot twee uur voor het verstrekken van hem iets te eten of te drinken. Naast kleine hoeveelheden heldere vloeistoffen, kan hem ijsschilfers geven om op te kauwen. Voor de komende twee uur, te zien hoe de maag van uw kind tolereert het ijs chips, vooraleer over te gaan tot grotere hoeveelheden water of meer ijs chips. Zoek medische hulp als hij blijft braken voor meer dan 24 uur of braakt meer dan drie keer in een uur.

Blijf op de hoogte met elektrolyten

Wat zijn de beste Dranken voor een kind met een maagklachten?

Samen met een maagklachten uw kind kan ook diarree, wat kan leiden tot uitdroging, evenals een elektrolyt onbalans. Elektrolyten helpen bij het hart van uw kind te verslaan en helpen spieren, cellen en andere organen functie, zodat het aanvullen van verloren elektrolyten is belangrijk. Terwijl water helpt vullen verloren vocht, sportdranken vullen verloren elektrolyten en andere mineralen. Giet de sportdrank in een klein kopje en geef uw kind een slok om zo vaak; het drinken van grote hoeveelheden van de drank op een bepaald moment kan haar symptomen verergeren. Voor jonge kinderen, kiezen voor een mondelinge elektrolyt oplossing in plaats van een sportdrank.

Andere dingen om te overwegen

Wat zijn de beste Dranken voor een kind met een maagklachten?

Dranken in poedervorm kunnen maken het aanvullen van verloren vocht een beetje makkelijker omdat sommige kinderen niet van de saaie smaak van water. Dranken in poedervorm suiker, die kunnen helpen kalmeren maagklachten van uw kind bevatten ook. Andere opties zijn het ijs knalt en gelatine gemaakt met zoveel water dat het blijft een vloeistof. Stimuleer je kind om te rusten in een zittende positie, terwijl zijn maag is van streek; verhoogde activiteit kunnen maken zijn maag slechter voelen.