Wat zijn de behandelingen voor Rondwormen?

Spoelwormen zijn parasitaire organismen die in het lichaam van de mens leeft. U kunt besmet met spoelwormen worden wanneer u in contact komen met eieren of larven, die worden aangetroffen in de bodem en overgebracht via de mond of via de huid. Mensen realiseren zich vaak niet dat ze besmet zijn, omdat ze geen symptomen hebben. Als u een ernstige rondworm infectie, zult u waarschijnlijk behoefte aan een recept medicatie voor de behandeling en dood de rondwormen.

pyrantel pamoaat

Pyrantel pamoaat bevat een agent die behandelt en doodt rondwormen. Het verlamt het zenuwstelsel van de rondworm's, waardoor de worm te sterven en passeren de ontlasting. Deze medicatie kan worden ingenomen met voedsel of op een lege maag. Neem pyrantel pamoaat eenmaal daags gedurende 3-4 dagen of door uw arts voorgeschreven. Als je allergisch bent voor producten die pyrantel zijn, lever- of zwanger bent, neem dan contact op met uw arts.

U kan duizeligheid, diarree of slaperigheid tijdens het gebruik van deze medicatie. U dient niet te rijden of machines te bedienen totdat je ziet hoe dit medicijn u zal beïnvloeden.

Mebendazole

Vermox is de merknaam van mebendazole, voor de behandeling van rondwormen, haakwormen en maden. Mebendazole werkt door het houden van rondwormen van het absorberen van suiker. Gebrek aan suiker absorptie veroorzaakt een gebrek aan energie in de rondworm en uiteindelijk de dood. Vermox komt in tabletten of vloeistof, en wordt alleen gegeven op recept.

Het wordt normaal eenmaal in de ochtend en opnieuw in de avond genomen en wordt geleverd in een enkele dosis of driedaagse behandeling. Voor het opruimen van rondworm infectie, nemen alle medicijnen zoals voorgeschreven door uw arts. Soms is een tweede ronde van medicatie nodig om volledig duidelijk het lichaam van rondwormen.

Albendazole

Albendazole komt in een tablet en wordt gebruikt om rondwormen en andere interne parasieten door het voorkomen van voortplanting. Albendazole moeten worden genomen met voedsel. Ga door met het verloop van de medicatie totdat alle tabletten zijn verdwenen. Dit zal ervoor zorgen dat alle parasieten dood zijn en zal helpen voorkomen dat rondwormen van terugkerende.

Home Treatment

Spoelworm herinfectie komt vaak voor, maar er zijn dingen die je kunt doen thuis voor preventie. Reinig uw wc-bril op zijn minst twee keer per dag, met behulp van een reinigingsmiddel dat bleekmiddel bevat. Vacuüm en stof tapijten, gordijnen en matrassen. Stofzuigen zal opstaan ​​elke ongeziene larven en eieren. Was alle verontreinigde beddengoed en kleding.