Wat zijn de behandelingen voor Migraine Met Demerol?

Omdat Demerol een opiaat verdovend - zij synthetisch materiaal - niet wordt toegepast als een lopende behandeling medicatie voor migraine vanwege de verslavende eigenschappen. Migraine-patiënten hebben veel meer kans om te worden behandeld met Demerol als zij zich in de eerste hulp als gevolg van de acute pijn veroorzaakt door een migraine. Demerol is de eerste hulp middel van keuze, want het is snel handelen en krachtig. Het wordt meestal in combinatie met een antinausea medicatie toegediend, want vaak migraine brengen op misselijkheid van de pijn. Sommigen kunnen dit medicijn herkennen aan de naam Meperidine of Meperidine hydrochloride, omdat Demerol is eigenlijk een merk van Meperidine.

Demerol Behandeling Types

Demerol kunnen worden toegediend op verschillende manieren: oraal (via pilvorm en via het maagdarmkanaal), een intramusculaire injectie (in de arm, been of billen) of intraveneus (via een IV). Elk type heeft verschillende pijnstillende aanvangstijd frames en variërende tijden maximaal effect ook, waardoor een soort meer preferentiële naar de andere wanneer de pijn werd voortgezet gedurende enige tijd, en hulp onmiddellijk nodig.

Oraal toegediende Demerol

Omdat oraal toegediend Demerol is niet zo effectief in het verminderen van migraine (minder dan de helft, eigenlijk), deze vorm van Demerol het algemeen niet de aanbevolen behandeling voor die in de greep van een migraine, vooral als migraine pijn ernstig genoeg om een meldkamer bezoek. Hoewel de pijnstillende effecten beginnen binnen 15 minuten worden de maximale effecten niet gevoeld voor maximaal een uur en een half, lang verleden een acceptabele tijd voor wat leed ondraaglijke migraine pijn en misselijkheid.

-Intramusculaire Bestuurd Demerol

De pijnstillende werking van Demerol dat intramusculair wordt geïnjecteerd treedt binnen 15 minuten, met de piek effect optreedt in ongeveer een uur. Hoewel piekeffect enigszins beter (met eventueel 30 minuten) van oraal toegediend Demerol, deze methode is niet het beste voor het verminderen migraine onmiddellijk.

Intraveneus toegediend Demerol

Het verstrekken van aanzienlijke verlichting zo snel als een minuut na het intraveneus toegediend, intraveneus toegediend Demerol is de geprefereerde keuze in spoedafdeling situaties door zowel artsen en patiënten. Na het analgetische effect zich in één minuut wordt binnengebracht IV, is slechts 5-7 minuten later dat de medicatie dan bereikt zijn hoogtepunt effect en kan dat niveau tot vier uur te handhaven. Onnodig te zeggen, voor mensen met ondraaglijke migraine, de tijd is het belangrijkste element in de behandelingsoptie gekozen.

waarschuwingen

Demerol vereist een medisch voorschrift van een arts. Zoals bij elke verdovende, kan overmatig gebruik leiden tot verslaving.