Wat zijn de behandelingen voor Itchy Ears?

Jeukende oren kunnen een teken zijn van uw allergieën oplaaien, psoriasis in je oren of een oorontsteking zijn. Er zijn een aantal at-home remedies evenals over-the-counter en recept medicatie om uw geïrriteerde oren te behandelen. Als uw symptomen niet verdwijnen binnen twee tot drie dagen, neem dan contact op met uw arts, omdat uw conditie kan verergeren indien onbehandeld. Steek nooit scherpe of puntige voorwerpen in uw oor, omdat je tijdelijke of permanente gehoorschade kan veroorzaken.

Oorinfectie

Als je otitis externa, ook wel bekend als zwemmer het oor te ontwikkelen, zijn je oren besmet met bacteriën, omdat water wordt gevangen in je oor. Wanneer het water is gevangen in je oor, bacteriën groeit en infecteert het binnenoor en leidt tot jeuk. Over-the-counter medicatie zoals Similasan Earache Drops en Earache Drops Hyland's zijn een goedkope optie voor de behandeling van uw oorontsteking, maar de aanwijzingen moeten zorgvuldig worden gevolgd. Uw arts kan ook oordruppels dat het actieve ingrediënt isopropylalcohol bevatten om uitdrogen je oren voorschrijven.

allergie Medicatie

Als uw jeukende oren worden veroorzaakt door seizoensgebonden of milieu-allergieën, neem Benadryl of een andere naam-merk medicatie. Zyrtec en Claritin de strijd tegen allergieën door het verstrekken van uw lichaam met antihistaminica, een medicijn dat blokkeert histamine van reageren op de blootstelling van uw lichaam aan allergenen. Mast cellen in het slijmvlies van je neus en keel vrijkomen histamine wanneer allergenen hechten zich, waardoor histamine vrijgeven. De antihistaminica blokkeren de histamine receptor sites en de behandeling van uw jeukende oren. De meeste medicijnen te nemen tot 12 uur voor het verminderen van de symptomen en maximaal een week om maximale resultaten te behalen.

psoriasis

Psoriasis is een huidziekte die huid veroorzaakt om snel en rood vlekken en schilferige, jeukende huid. Als psoriasis zich voordoet in uw oor, kunt u het ontwikkelen van chronische geïrriteerde, jeukende oren. Uw arts kan een corticosteroïd oor medicatie die je dagelijks moet gebruiken om symptomen te verminderen voorschrijven. Om jeukende oren te behandelen, volg de aanwijzingen van uw arts nauwkeurig.