Wat zijn de behandelingen voor dunner haar in Black Women?

Wat zijn de behandelingen voor dunner haar in Black Women?

Tractie alopecia is een veel voorkomende oorzaak van dunner wordend haar en de totale haaruitval bij zwarte vrouwen. Meer dan 1/3 van alle Afro-Amerikaanse vrouwen en 17 procent van de Afro-Amerikaanse meisjes in de leeftijd tussen 6 en 21 lijden aan de aandoening, volgens de "Journal of the American Academy of Dermatology," door PR Web gemeld. Als gevangen vroeg, traction alopecia is volledig omkeerbaar, volgens de MayoClinic.com. Een goede behandeling voorkomt verdere schade en permanente haaruitval.

Better Hair Care

Strakke vlechten, cornrows of paardestaarten behoren tot de meest voorkomende boosdoeners die verantwoordelijk zijn voor traction alopecia in zwarte vrouwen, volgens de American Academy of Dermatology. Een van de meest effectieve behandelingen voor tractie alopecia is een eind te maken spanning op het haar. Peilen of uw vlechten te strak door te proberen om je wenkbrauwen te verhogen of beweeg je voorhoofd. Als je niet kunt, of de beweging is moeilijk, wordt je haar stijl te strak getrokken, waarschuwt dermatoloog Susan Taylor van Society Hill Dermatologie in Philadelphia. Vermijd ook hechten of lijmen haarstukjes op de haarschacht, of het toepassen van weefsels die te zwaar zijn. Was je haar minstens om de 10 dagen de tijd om je hoofdhuid gezond te houden, adviseert zij.

Voorschrift en over-the-counter medicatie

Samen met het veranderen van je kapsel, kan uw arts orale of lokale antibiotica voor de behandeling van ontsteking geassocieerd met traction alopecia voorschrijven, volgens de dermatoloog Dr. Joshua L. Fox, geciteerd door de "Journal van de American Academy of Dermatology." Cortisoneinjecties direct in de hoofdhuid kan ook een ontsteking te keren, zegt Fox. Het consumeren van voldoende ijzer en eiwit stimuleert ook de haargroei.

Actuele toepassingen van minoxidil kan traction alopecia omkeren in zijn beginstadium, aldus dermatoloog Valerie Callender in "Essence" magazine. Prescription behandelingen kunnen in aanmerking komen voor de verzekering. Biotine supplementen te compenseren voor vitaminetekorten dat traction alopecia erger kan maken, dermatoloog Lori Hobbs stelt in "Essence."

haartransplantatie

In de gevorderde stadia, traction alopecia is onomkeerbaar, haar specialist Dr. Gregory Pistone van Thomas Jefferson University School of Medicine in Philadelphia zegt in de "Journal of the American Academy of Dermatology." Soms littekens alopecia ontwikkelt samen met traction alopecia, volgens Dr. Heather Woolery-Lloyd in "Huid en Aging." In dergelijke gevallen haartransplantatie of haren flap chirurgie de enige optie om haargroei te herstellen.

Haartransplantaties verwijderen haar enten van gezonde delen van de hoofdhuid voor plaatsing om dunner of kale plekken. Enkele haar enten zorgen voor de vervanging van de haarlijn, met Multicore donor transplantaten het invullen van de balans van de kalende gebieden, de International Society of Hair Restoration Surgery verklaart. Veel patiƫnten te bereiken dramatische resultaten van haartransplantatie, aldus Fox.