Wat zijn de behandelingen voor blaasontsteking?

Blaasontsteking is een blaasontsteking die veel vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. De aandoening veroorzaakt een branderig gevoel of pijn, samen met frequent urineren. Meest cystitis betrekking op een bacteriële infectie, maar niet allemaal. De behandeling is afhankelijk van de oorzaak en de ernst van het specifieke geval.

Self Treatment

Blaasontsteking kan soms duidelijk op zijn eigen. Als het niet een ernstig geval, kunt u zich meer comfortabel door het gebruik van een over-the-counter pijn medicatie en het gebruik van een verwarmingselement of onderdompelen in warm water om de pijn of de druk te verminderen. U kunt zelfs uw lichaam helpen zichzelf te genezen door het verlagen van de zuurgraad van de urine. Drink meer vloeistoffen. Sommige mensen ook aan het toevoegen van een zeer kleine hoeveelheid kaliumcitraat of soda water.

antibiotica

Wanneer de cystitis resultaten van een onderliggende bacteriële infectie, antibiotica vereist. Neem volgens de instructies van uw arts en de infectie moeten gaan in minder dan een week. Zoals gebruikelijk met antibiotica, blijven de kuur nemen zoals gespecificeerd zelfs als de pijn verdwijnt. Als het antibioticum geen effect heeft, raadpleeg uw arts. Langere behandeling of een ander antibioticum nodig zijn.

Interstitiële cystitis

Interstitiële cystitis is een niet-bacteriële cystitis. Aangezien deze chronische aandoening niet wordt veroorzaakt door bacteriën, zal antibiotica niet genezen. De arts kan andere geneesmiddelen of procedures die direct op de blaas, zoals lichte elektrische stimulatie of chirurgische ingrepen blaas symptomen verlichten voorschrijven.

Het behandelen van frequente infecties

Raadpleeg een uroloog als u last heeft frequente blaasontstekingen. U kunt gespecialiseerde medicijnen of meer uitgebreid gebruik van antibiotica nodig. In sommige gevallen, een structureel probleem van de blaas maakt gunstige voorwaarden voor de groei van bacteriën. Voor terugkerende blaasontsteking aanvallen, kan uw arts in staat zijn om antibiotica voor een langere periode of een kijkje antibiotica beschikbaar te nemen bij de eerste tekenen van infectie of zelfs als een preventieve na het vrijen te houden.

Geneesmiddelen voor de verlichting van de symptomen

Sommige voorgeschreven medicatie kan de pijn verlichten of de symptomen die het gevolg zijn van een blaasontsteking met betrekking tot urineren, zoals pijn of een verhoogde behoefte om te urineren. Voorbeelden van dergelijke geneesmiddelen omvatten Detrol, Ditropan of Pyridium.

Chirurgie

Als laatste scenario, kan een operatie nodig zijn om problemen binnen de urine track die een terugkerende infectie te bevorderen herstellen.

het voorkomen

Enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen kan blaasontsteking of herbesmetting te verminderen. Blijf gehydrateerd door het drinken van vloeistoffen. Cranberry sap kan helpen, tenzij u een geneesmiddel ontwikkeld om het bloed te verdunnen nemen. Vermijd badproducten zoals oliën of bubbelbaden en deodorant producten die gebruikt worden in de buurt van de geslachtsdelen die het gebied zou kunnen irriteren. Urineren vaak en vooral na geslachtsgemeenschap. Bij het afvegen, gaan van voor naar achter om verspreiding van bacteriën uit de anus naar de vagina.