Wat zijn Bone Spurs?

Uitlopers van de botten pijn veroorzaken als ze wrijven tegen andere botten, zenuwen, spieren, pezen en ligamenten wanneer u zich verplaatst. Ze kan overal in het lichaam te vormen, maar komen het meest voor in de gewrichten of langs de wervelkolom. Bone spurs kan bestaan ​​jarenlang zonder symptomen, maar ze kunnen ook heel onbruikbaar zijn.

Identificatie

Uitlopers van de botten worden ook wel osteofyten. Zij optreden langs de randen aan de uiteinden van het bot, en wordt een verlenging van het been als ze groeien. Ze kunnen een probleem opleveren, omdat ze steken in de gebieden van je lichaam waar het bot is normaal gesproken niet gevonden.

overwegingen

Bone spurs zijn het resultaat van uw lichaam proberen om zichzelf te herstellen als gevolg van een blessure of ziekte. Als er schade aan een bot of gewricht, je lichaam creëert nieuw bot om de schade te vervangen en het stabiliseren van het gebied. Daarom, zijn er gevallen waarbij bot sporen zijn nuttig.

Bone Spurs en overbelastingsletsels

Pezen verbinden spieren aan het bot en ligamenten verbinden bot aan het bot. Met te veel gebruik kunnen deze structuren beginnen van het bot te trekken. Er kan een overmatige hoeveelheid wrijving en wrijving in het gebied. Het lichaam kan uitlopers van de botten te ontwikkelen in een poging om deze leemte op te vullen en de wrijving te verminderen.

Age and Bone Spurs

Bone spurs kunnen een natuurlijk onderdeel van het ouder worden. Zoals u kraakbeen te verliezen in uw gewrichten - en als de schijven in je rug verslechteren - je lichaam kan groeien uitlopers van de botten te helpen om uw gewrichten en de wervelkolom sterker.

complicaties

Uitlopers van de botten kan een probleem worden als ze afbreken en zweven los in het lichaam. Ze kunnen worden ingesloten in de voering van een gemeenschappelijke en ernstige pijn. Bone spurs kunnen ook uw mobiliteit.