Wat wortels worden gebruikt in een Colon Cleanse?

Wat wortels worden gebruikt in een Colon Cleanse?


Colon reiniging wordt sterk aanbevolen door artsen, diëtisten en andere artsen die geloven dat onverteerd materiaal veroorzaakt slijm opbouw in de dikke darm wat resulteert in de manifestatie van gifstoffen. Deze toxinen zijn naar verluidt de potentie om een ​​aantal gezondheid vormen als ze in de bloedbaan hebben. Er zijn een aantal wortels die kan worden gebruikt om een ​​natuurlijke dubbele punt schoonmaken opstellen om een ​​gezond spijsverteringskanaal behouden en verwijderen van deze schadelijke stoffen uit het lichaam.

marshmallow Root

Heemstwortel is afgeleid van de marshmallow plant en is rijk aan mucilage, een dikke, kleverige substantie die niet oplost in water. Het slijm in heemstwortel zorgt ervoor dat het zwellen en worden wasachtige als het nat is. Hierdoor heemstwortel is een effectieve smeermiddel dat jassen en geïrriteerde maagdarmkanaal membranen verzacht. (Zie referentie 2)

Paardenbloem wortel

Paardebloem wortel is rijk aan antioxidanten en vitamine A en bevat ook tannines die fungeren als reinigers. Het staat bekend als een zachte diureticum en heeft milde laxerende eigenschappen. De wortel van de paardebloem stimuleert de eetlust en verhoogt de productie van gal, hulp in de uitwerpselen van gifstoffen uit het lichaam. De tannines in paardebloem wortel ontsmetten ook het maagdarmkanaal. (Zie referentie 5)

Black Radish Root

Zwarte radijs wortels antioxiderende eigenschappen en bevatten een hoog niveau van vitamine B en C, zwavel en vezels. Ze worden gebruikt voor de bestrijding prikkelbare darmsyndroom en stimuleren de secretie van gal, die helpt om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen. Zwarte radijswortel wordt ook verondersteld om antibacteriële eigenschappen die helpen om het spijsverteringskanaal van schadelijke bacteriën te verwijderen zijn. (Zie referentie 3)

rabarber Root

Rabarber wortel heeft twee kenmerken die het gebruik ervan in een dubbele punt reinigingsmiddel te moedigen. In het bijzonder, rabarber wortel heeft zuiverende eigenschappen. Dit betekent dat het helpt bij colon contractie en "zuiveringen" de darm. Rabarberwortel bevat ook tannines of samentrekkend polyfenolen, die helpen om de darmen van schadelijke bacteriën zuiveren nadat deze is verwijderd. (Zie referentie 4)

Zoethout

Zoethoutwortel bevat flavonoïden die de algehele gezondheid van het maag te handhaven door verlaging van de pH-waarden (totale zuurgraad) van de maag, het verlichten van brandend maagzuur en indigestie. Het fungeert ook als een milde laxeermiddel. Licorice root kan helpen bij het verhelpen van problemen in verband met ontsteking, spasmen en irritatie in het maag-darmkanaal, en heeft bewezen te zweren genezen. (Zie referentie 1)