Wat voor soort Jeans zijn strak bij de enkels?

Wat voor soort Jeans zijn strak bij de enkels?

De meeste jeans die strak zijn bij de enkels zijn skinny jeans, dus ze zijn vrij strak allemaal voorbij. Maar "mager" verwijst eigenlijk naar het been opening, dat is heel smal. Als je hunkert naar de peg-poot look, een aantal stukken jeans sport smalle pijpen openingen; de meeste van deze vallen binnen de verschillende stijlen van skinny jeans.

Skinny jeans

Skinny jeans voor zowel mannen als vrouwen hebben een zeer toegesneden, smal silhouet, slank gesneden door de heup en dijbeen met een magere been die nauw eindigt bij de enkel. Deze jeans kan worden gemaakt van katoen of katoen-polyester of katoen bevatten en spandex om strak te conformeren aan het lichaam. De jeans zijn verkrijgbaar in high-rise, midrise en laagbouw tot een reeks van cijfers en smaken. Skinny jeans accentueren de figuur en het werk goed voor diegenen die gewicht te dragen in het midden, maar hebben lenig ledematen. Skinny jeans kan gedragen worden met sneakers, flats, laarzen of hakken.

Super-skinny jeans hebben zelfs smaller beenafsluiting dan gewone skinny jeans voor een extreme peg-poot look en tweede huid fit. Deze stijlen zijn het meest flatterend voor vrouwen met smalle, jongensachtige cijfers en voor magere mannen. Vermijd super-skinny jeans als je vollere heupen en dijen.

Skinny Jeans Slouchy

Skinny jeans slouchy bieden de ontspannen uitstraling van een slouchy of vriendje jean door de heupen en dijen, met de koele, moderne uitstraling van een smalle onderbeen hieronder. Veel slouchy skinnies hebben een lange stijging, die meer ruimte van taille tot kruis betekent. Deze stijlen hebben een ongedwongen, ontspannen sfeer die perfect is voor het weekend. Gedragen met hakken, deze broek stralen urban cool.

legging Jeans

Legging jeans, zoals de naam al doet vermoeden, zijn een hybride van leggings en jeans. Soms ook wel jeggings, legging jeans hebben veel stretch en fit als de traditionele leggings - zeer slank door de heup en dij met een erg mager been opening. Terwijl de elastisch materiaal is comfortabel, deze jeans hebben het minst vergevingsgezind fit en moeten worden gedragen als een legging met langere tunieken en tops, tenzij je erg lang en slank bent.

Slim Straight Jeans

Jeans met een rechte snede, maar een iets toelopende pijp worden soms slank recht. Deze jeans combineren een meer klassieke uitstraling en ontspannen fit met een slankere, meer moderne been opening. De enkel openingen kan niet zo strak als op mager jean stijlen zijn. Slim rechte stijlen, beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen, hebben een universeel flatterende pasvorm.

sigaret Jeans

Sigaret jeans zijn jeans vrouwen die vergelijkbaar zijn met skinny jeans zijn, maar beschikken over een kortere binnenbeenlengte voor een bijgesneden, above-the-enkellange. Hoewel deze stijlen fit slim door de heupen en dijen, ze zijn niet zo nauwsluitend als leggings. Deze jeans kan geschikt zijn voor mensen met een petite cijfers op zoek naar kortere binnennaden die hen past als een gewone mager jean zijn.

boyfriend jeans

Boyfriend jeans zijn vrouwen jeans met een ontspannen gesneden in de heup en dijbeen. Net als bij mager slouchy, sommige boyfriend jeans eindigen in een meer taps toelopende been of zijn taps en opgerold bij de enkel. Boyfriend jeans zijn een informele stijl jean beschikbaar in vele verschillende wasbeurten, en soms verdrietig. Deze stijlen werken voor vele figuren, maar kiezen voor een slanker gesneden of draag ze met hakken als je petite om te voorkomen dat op zoek boxy bent.