Wat voor soort dieet heb je nodig voor zweren?

Zweren spots in de maagwand of darm die zijn gescheurd of zijn gegroeid zweren die vaak corroderen van een disfunctie van maagzuur. Symptomen van een maagzweer zijn doorgaans voorzien van een of andere vorm van frequente buikpijn die soms kan worden gevoeld in de rug. Deze pijn doet zich meestal alleen wanneer de maag leeg is en wordt verlicht wanneer je iets eet. Het voedsel dat je eet, kan echter een effect hebben op je maagzweren te hebben en in aanmerking moeten worden genomen bij het zoeken te behandelen en te voorkomen.

Wat niet te eten

Om de pijn te voorkomen als u al maagzweren, en in sommige gevallen tot zweren te voorkomen, zijn er een aantal voedingsmiddelen die je eten moet vermijden. Kruidig ​​voedsel zijn niet per se van ulcera katalysatoren, maar ze zijn bekend om ongemak bij degenen die al zweren verhogen. Probeer om voedingsmiddelen zoals chili pepers, mosterd en andere sterke kruiden te voorkomen. Alcohol en cafeïne ook moet worden vermeden om de ontwikkeling en verergering van maagzweren voorkomen. Deze punten sterk de hoeveelheid zuur in de maag, die kunnen leiden tot zweren of verergeren zweren aanwezige verhogen. Mensen die verbruiken veel natrium zijn ook een hoger risico op zweren, dus probeer te voorkomen dat het gebruik van een veel zout op je eten en te voorkomen dat high-natrium voedingsmiddelen.

Wat te eten meer vaak

Er is aangetoond dat omega-3 vetzuren in vis zoals zalm, makreel en sardines, kan het risico op maagzweren verminderen. Dit komt omdat omega-3 in de maag nodig is om de bekleding van de maag en darmen beschermd verhoogt de hoeveelheid verbindingen. Bèta-caroteen en vitamine C zijn ook sterk aanbevolen door veel voedingsdeskundigen voor de preventie van maagzweren. Groenten en fruit rijk aan deze vitaminen - zoals wortelen, rode en groene paprika, kool, kiwi's en abrikozen - wordt aangeraden om het slijmvlies van de maag en darmen ook te beschermen. Voedingsmiddelen met een hoog vitamine E ook worden aanbevolen.

andere tips

Vaak is het niet wat je eet dat veroorzaakt of verergert maagzweren maar hoe je eet. Het is aanbevolen dat je eet drie kleine maaltijden per dag. Vermijd het eten van grote maaltijden, omdat dit een groot effect op de zuurgraad van de maag. Je moet langzaam te eten en kauw je voedsel goed, evenals voorkomen liggend of liggend voor minstens een uur na het eten naar de goede vertering van uw voedsel aan te moedigen.