Wat voor soort Curriculum Motiveert Teens in School?

Wat voor soort Curriculum Motiveert Teens in School?

Tieners hebben veel aan hun hoofd; hun lichamen veranderen, hun vrienden worden steeds belangrijker en ze worstelen met het verlangen naar autonomie en toch nodig hun ouders. Schoolwerk kan worden op een zeer lange lijst van dingen te behandelen. De beste leraren van middelbare scholen te creëren curricula die bedoeld zijn om te motiveren.

Echte wereld

Echte wereld toepassingen klaslokaal curricula zijn grote manieren om deel te nemen en te motiveren adolescenten. Toen Clarkson University School of Business afgestudeerde studenten samen met lokale midden-en middelbare scholieren om echte zakelijke problemen, de resultaten waren positief. MBA-studenten merkte op dat de jongere leerlingen waren enthousiast om te helpen. Ze waren gemotiveerd om te leren, omdat de resultaten van een directe en positieve invloed op het dagelijks leven gehad. Wanneer leraren lesplannen om echte wereld toepassingen kunnen betrekking hebben, tieners zijn meer kans te worden gemotiveerd op school.

hands On

In overeenstemming met echte applicatie, hands-on curriculum heeft de neiging om belangstelling en nemen veel adolescent studenten. Bijvoorbeeld, tieners krijgen meer uit van een chemisch experiment als ze het zelf kunnen doen, in plaats van door gewoon kijken naar een demonstratie. Zoals het zegt in Compendium van Best Practice Gateway in K-12 STEM onderwijs, studenten ook worden ingeschakeld wanneer ze in staat zijn om aan te raken en te gebruiken echte wetenschap apparatuur, zoals die ze zien op televisie en in de films.

Onafhankelijkheid

Keuze is een krachtige motivator. Experts op het Leer Centrum van de Universiteit van Wisconsin-Whitewater moedigen leerkrachten om de keuze op te nemen bij het ontwerpen van hun curricula. Zo kunnen studenten kiezen uit een lijst van romans waarop een onafhankelijk rapport te schrijven, of geeft studenten de mogelijkheid om een ​​project voor een wetenschappelijk experiment te kiezen. Keuze geeft hen een zekere mate van controle, en dat de controle en onafhankelijkheid helpt om leerlingen te motiveren.

Technologie

High School Wiskunde Instructor Anne McCall pleit voor het gebruik van de technologie op de middelbare school wiskunde curriculum zowel voor studenten te betrekken en om hen voor te bereiden voor de werkgelegenheid in de 21e eeuw. Met behulp van computer-technologie maakt van de student in een actieve deelnemer in zijn eigen leerproces. Het geeft hem ook controle over hoe snel hij zich door het curriculum. Een goede leraar zal studenten een deadline door middel van specifieke lessen te krijgen, dan kan de student om te werken als dit nodig is.