Wat vitamine kan helpen voorkomen zonnesteek?

Hitteberoerte komt vaak voor tijdens of na zware lichamelijke inspanning of zware werk in warme omgevingen, in het bijzonder wanneer een persoon heeft onvoldoende vochtinname. De ouderen, jongeren, overgewicht en mensen die geboren zijn met een verminderd vermogen om te zweten zijn onder degenen met het hoogste risico op een zonnesteek.

symptomen

De belangrijkste en meest uitgesproken teken van hitteberoerte is een verhoogde lichaamstemperatuur. Andere symptomen zijn snelle hartslag, het onvermogen om te zweten, hoge bloeddruk, misselijkheid, duizeligheid, verwarring en flauwvallen.

Acties naar Take

Als hitteberoerte wordt verdacht oproep 911. Verplaats de persoon uit de zon en in de schaduw of koele plaats. Probeer de persoon af te koelen en hebben hem te drinken koud water of andere niet-cafeïnehoudende dranken.

Preventie / Solution

Een van de meest effectieve manieren om warmte beroerte te voorkomen is om uitdroging te voorkomen. Drink veel cafeïne-gratis drankjes en vertrouw niet op dorst als een gids. Blijf binnen tijdens de extreme hitte, koel blijven en draag lichte kleding.

Vitamine C

Vitamine C beïnvloedt de deel van de hersenen en zenuwen die hittewerende centra van het lichaam beïnvloeden. Supplementen, met inbegrip van de eenvoudige toevoeging van citroensap tot water, zijn effectief en nuttig in het voorkomen van hart beroerte.

andere vitaminen

Een dagelijkse multivitamine is een uitstekende verdediging tegen een zonnesteek. Extra doses vitamine C en elektrolyt supplementen die natrium, kalium en magnesium omvatten optimaal maatregelen te nemen wanneer zonnesteek gevaar kan zijn.

mineralen

Wanneer een individu zweet, kleine hoeveelheden elektrolyten verloren. Deze omvatten de mineralen "natrium, kalium, chloride en magnesium," volgens Time-to-Run.com. Nemen supplementen die deze mineralen gunstig.