Wat Vitamine helpt de huid Tags?

Terwijl de huid tags zijn volstrekt ongevaarlijk, zijn veel mensen gealarmeerd om ze onder de arm, in hun lies en onder de borsten (bij vrouwen). De huid tags te vormen over het algemeen in gebieden waar de huid wrijft tegen kleding of een ander deel van de huid. Andere mensen vinden de huid tags op ongewone plaatsen zoals rond de hals of in de oogleden.

Common medische behandeling

Huidmarkeringen volledig goedaardige tumoren op het oppervlak van de huid, en kan klein zijn of kunnen krijgen in lengte en over een bepaalde periode. Tags kunnen glad of ruw van uiterlijk zijn, kan rood of vleeskleurig en over het algemeen niet leiden tot pijn, tenzij ze worden betrapt op kleding of consequent rubbed.The meest voorkomende methode artsen gebruiken om de huid tags te verwijderen is om het afgesneden met een schaar of bevroren met vloeibare stikstof, meestal zonder verdoving tenzij de tag groot. De meest voorkomende klacht van mensen die de huid tag verwijderen hebben ondergaan, is dat de huid daarna wordt bezoedeld.

Voor mensen die regelmatig met de huid tags, artsen vaak laat ze weten dat de behandeling van de huid tag zelf thuis met behulp van een schaar of door koppelverkoop van de tag, honger is van bloed en waardoor de tag om drop-off op zijn eigen. Deze methoden kunnen pijnlijk, bloeden veroorzaken en in sommige gevallen laat een litteken achter.

Topical Vitamine Treatment

Vitamine serums kunnen worden gebruikt om de huid tags geleidelijk te verwijderen, zodat de tag langzaam afwerpen zonder te snijden in de gevoelige huid weefsels. Hoewel bloeden nog steeds mogelijk met actuele vitamine behandelingen kunnen zijn, het proces van het verwijderen van de tag met behulp van vitaminen is een geweldig alternatief voor de traditionele methoden te verwijderen.

Vitamine C

Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur, is een belangrijk ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten crèmes gebruikt voor de behandeling van veroudering en rimpels. Een 15 procent oplossing van vloeibare vitamine C kan worden gevonden in de gezondheid van voedsel en schoonheid aanbod winkels. Solliciteer vitamine C om een ​​skin tag in de loop van twee tot drie dagen, omdat het wonderen langzaam verwijderen van de tag huid kan werken, hoewel sommige labels kan het iets langer duren om te verdwijnen. Hoewel vitamine C is zeer effectief bij het verwijderen van de huid tags topisch, kunnen sommige littekens of irritatie optreden wanneer het niet wordt gebruikt in combinatie met een huidconditioner met vitamine E.

vitamine E

Vitamine E is een algemene term voor zowel tocoferolen en tocotriënolen.
Gewaardeerd als een topisch huidconditioner de behandeling van verschillende huidaandoeningen, zoals acne of voor het minimaliseren van de verschijning van littekens, kan vitamine E effectief conditioneren van de huid na vitamine C behandelingen worden toegepast op de huid tags zijn. Vitamine E kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van de huid tags alleen door het aanbrengen van de vloeistof op het getroffen gebied en het te bedekken met een verband, elke dag vervangen na een douche. Het vitamine E methode kan een beetje meer tijd in beslag nemen, maar is een veel mildere, minder pijnlijke procedure.

het voorkomen

Vitamine C en E kan worden gebruikt als onderdeel van een multivitamine routine die kan helpen bij het ontstaan ​​van de huid tags, hoewel onderzoek heeft aangetoond dat de huid tags erfelijk. Voor sommigen kan een regelmatige gezonde voeding en het gebruik van orale vitaminen het uiterlijk van de huid markeringen verminderen, maar voor anderen huid tags moeten vaak uit. Om de oppervlakte van de huid die voortdurend wordt gewreven te verminderen, is het raadzaam om het gewicht in een gezonde bereik te brengen.