Wat u moet weten voor Cheer Tryouts

Wat u moet weten voor Cheer Tryouts


Het gejuich tryout is uw kans op van uw school cheer team te krijgen voor het jaar, en als zodanig het is niet iets om lichtvaardig worden genomen. U zult willen denken over hoe je jezelf en je vaardigheden te presenteren als u uitvoert, maar ook over de manier waarop je handelt tijdens de try-out periode als geheel. Op weg naar een try-out, zonder een idee van wat er verwacht kan je prestaties belemmeren.

Weet wat er nodig is

Hoeveel informatie je krijgt en wat je kunt vervolgens erachter kan variëren van een try-out naar de andere, maar je moet proberen om te leren wat vaardigheden die je verwacht zal tijdens de try-out aan te tonen. Oefen wat er nodig is, zoals tuimelen of stunts. Indien mogelijk, praat met de organisatoren van de try-out van tevoren. Je zou kunnen pick-up een aantal tips over het soort wat ze zoekt. U moet ook weten of er sprake is pre-tryout gebeurtenissen, zoals praktijken of mock tryouts. Deze zullen u helpen slijpen uw vaardigheden.

Uiterlijk

Je moet bereid zijn om het deel kijken, dus zorg ervoor dat u op de hoogte van eventuele speciale kleding voorschriften van tevoren, zodat je kleding nodig kan monteren bent. Het zou kunnen zijn die je nodig hebt om uw school kleuren te dragen, bijvoorbeeld als de try-out organisatoren willen alle deelnemers in een bepaalde kit. Draag geen sieraden aan de try-out, tenzij u geïnstrueerd bent, en houd je haar netjes vastgebonden, zodat het niet in je gezicht valt. Handelen professional. Bijvoorbeeld, geen kauwgom.

Rangen en Commitment

Je zou niet eens uit te proberen voor het cheerleading, tenzij je bereid bent te committeren aan het, wat inhoudt dat het opgeven van vrije tijd op een regelmatige basis om trainingen en wedstrijden bij te wonen. Je nodig hebt om je cijfers te overwegen, ook, want deelnemen aan cheerleading in veel scholen vraagt ​​om een ​​student om een ​​redelijke kwaliteiten te behouden. Uw kwaliteiten misschien ook mee voor uw tryout score, ook. Dus na te denken over dit als tryouts aanpak.

General Conduct

De routine die u uitvoert zal een groot deel van de evaluatie van uw vaardigheden van de rechter, maar denk niet dat is alles wat er is om het. U zult voortdurend worden bekeken tijdens de try-outs, en de aspecten van uw persoonlijkheid en houding die door te komen zal worden opgemerkt. Denk na over hoe je met anderen op de tryout, vooral als je gevraagd om te werken met andere aanvragers. De rechters kunnen kijken naar je teamwork vaardigheden. Kijk aandachtig en probeer je de ernst aan te geven over cheerleading. Dit kan inhouden vragen coaches en rechters regelmatig vragen, bijvoorbeeld.

Samenwerking

U kunt uw kans op het krijgen van de juichen team als je niet de instructies aan u gegeven door coaches of rechters bij de try-out te volgen in gevaar brengen. Werken met zowel volwassenen als andere hopefuls om ervoor te zorgen dat u pronken met uw vermogen om samen te werken. Gebruik geen stunts niet de praktijk, tenzij een volwassene is ongeveer om toezicht te houden, en de controle van uw humeur tegenover andere hopefuls. Slecht gedrag wordt niet getolereerd.