Wat te verwachten met composiet Veneers

Veneers zijn een cosmetische tandheelkunde oplossing voor het perfectioneren en bleken de glimlach. Composiet veneers zijn een soort van tandheelkundige veneers, gemaakt van kunststof-composiet, tand-gekleurde vulmateriaal.

functies

Composiet veneers zal esthetisch correcte onregelmatige tanden die zijn gechipt, verkleurd, misvormde, krom (licht tot matig), uitgelijnd, gapped of versleten.

Shaping en Fitting

Terwijl de meeste fineer worden gestuurd om te worden uitgevoerd op een laboratorium, waarin de patiënt tijdelijke veneers moeten dragen gedurende ten minste drie weken, zijn composiet veneers door de tandarts en gevormd en aangebracht in de patiëntenmond in stoel.

bezoeken Verplicht

Terwijl porseleinen veneers vereisen twee of drie bezoeken aan de procedure te voltooien, composiet veneers één bezoek vereisen slechts aan de vormgeving, het aanpassen, vorming en binding van het fineer voltooien om de tanden.

Duurzaamheid

Volgens Sharon L. Albright, DDS, doe samengestelde veneers niet over de duurzaamheid van porseleinen veneers en hebben een grotere kans op chippen, breken en slijtage. Echter kan composiet veneers worden vastgesteld en gemakkelijker vervangen dan porselein.

Uiterlijk

Hoewel composiet veneers wit kan kijken en mengen met de natuurlijke tanden, zijn ze niet zo natuurlijk uitziende toen van dichtbij en persoonlijk. Composiet materiaal niet de doorschijnendheid van porselein en daarom kan de patiënt natuurlijk uitziende van een verschijning porselein laminaten geven.

kleuring

Het materiaal composiet veneers vlekken weerstaan ​​tot op zekere hoogte - meer dan het natuurlijke oppervlak tandglazuur - maar deze niet volledig vlekbestendig, zoals porselein veneers.