Wat te eten wanneer u een lage bloedsuikerspiegel

Hypoglycemie is nauw verbonden met diabetes, maar volgens inheemse remedies, lage bloedsuiker signalen een tekort aan essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren. De nodige voeding veranderingen behandeling hypoglykemie is vrij eenvoudig. Volgens reactieve hypoglykemie, tot het succesvol managen van een lage bloedsuikerspiegel vereist het selecteren van de beste voedingsmiddelen te eten en wanneer deze voedingsmiddelen te eten.

Dieet

Lage bloedsuikerspiegel zet het lichaam in een verzwakte staat omdat het lichaam glucose voor energie nodig. Voedingsmiddelen die rijk aan vitamine C, E en B-complex verbeteren suiker en koolhydraten tolerantie voor suikermetabolisme normaliseren zodat het lichaam de nodige energie het nodig heeft om goed te functioneren.

Volgens de Mayo Clinic, het eten van kleine maaltijden om de 2-3 uur gedurende de dag kan helpen handhaven normale bloedsuikerspiegel. New Medicine suggereert het eten van eiwitrijke voedingsmiddelen zoals zalm, kip, makreel, fruit, groenten, noten, bonen en peulvruchten die kunnen stabiliseren bloedsuikerspiegel. Snacken tussen de maaltijden kan helpen bij het beheren van uw bloedsuikerspiegel. Probeer snacken op noten en zaden, zoals pompoen en zonnebloempitten. U kunt ook verse melk, karnemelk of vruchtensap drinken met uw geplande maaltijden.

Food-Med.com suggereert het vermijden van geraffineerde en bewerkte voedingsmiddelen, zoals suiker, witte bloem en producten gemaakt met behulp van dergelijke levensmiddelen. Verminder de hoeveelheid zout en citrusvruchten je eet. In plaats daarvan eet appels, bessen, perziken en ananassen. De beste groenten te eten omvatten aubergine, asperges, bieten, wortelen, komkommers, sla, erwten, spinazie en tomaten.

Emergency Foods

Als u lijdt aan een lage bloedsuikerspiegel, stelt reactieve hypoglykemie het uitvoeren van deze "emergency voedingsmiddelen" als je uit de buurt van het huis bent, zoals 8 stuks van Lifesavers snoep, 2 eetlepels rozijnen, 7 kleine gumdrops, vruchtensap of gewone frisdrank. Je moet een aanbod van deze levensmiddelen in de auto in je tas of zakken en op het kantoor te houden.

Als je een aanval thuis ervaren, andere voedingsmiddelen die helpen bij het verhogen van uw bloedsuikerspiegel onder 1 kop vetvrije melk, 1 eetlepel honing of glucosestroop en 2 el jam. Glucose tabletten zijn bruikbaar voor het verlichten van een lage bloedsuikerspiegel aanval, als goed.

Reactieve hypoglykemie zegt dat deze voedingsmiddelen zijn gunstig voor het stabiliseren van uw bloedsuikerspiegel. Alleen deze voedingsmiddelen te eten wanneer je nodig hebt om ze te eten. Als dit goed eten niet uw lage bloedsuikerspiegel te verbeteren, dan is een bezoek aan uw arts. Lage bloedsuikerspiegel kan worden verbonden met andere gezondheidsproblemen.