Wat te eten wanneer het vermijden van Bloem & amp; Suiker

Wat te eten wanneer het vermijden van Bloem & amp; Suiker

Geraffineerde meel en suikers bieden weinig voeding en extra calorieën. Het eten van te veel voedingsmiddelen met witte bloem en suiker kan leiden tot gewichtstoename en verhogen het risico op het ontwikkelen van bepaalde ziekten. Terwijl het vermijden van bloem en suiker, moet u uw inname van verwerkte voedingsmiddelen, witte rijst en zelfs gezond fruit en zuivelproducten te beperken. Baseer uw dieet op de talrijke andere levensmiddelen die van nature weinig suiker zijn en bevatten geen bloem.

Groenten

Groenten bevatten geen bloem en vele variëteiten zijn laag in suiker. Waterig, vezelige groenten zoals bladgroenten, prei, asperges, paprika, champignons, bloemkool, selderij, komkommers en courgettes zijn laag-suiker opties. Hoewel technisch gezien een fruit, avocado's zijn ook laag in suiker en hoog in hart-gezonde vetten en tal van vitaminen en voedingsstoffen. Vermijd yams, wortelen en bieten als deze rassen hebben de neiging om een ​​hoger suikergehalte hebben.

Volkoren

Volle granen, zoals quinoa, gierst, havermout en bruine rijst, zijn van nature weinig suiker en bevatten geen tarwemeel of ingrediënten. Volle granen zijn rijk aan vezels, die de spijsvertering kunnen helpen en het verbeteren van uw cholesterolgehalte. Bij het kiezen van volkoren granen of brood, lees het ingrediënt labels en zorg ervoor dat ze geen toegevoegde suikers in de vorm van glucosestroop of honing bevatten.

dierlijke eiwitten

Plain vlees, gevogelte, vis en eieren zijn van nature suiker- en bloem-vrij. Kies voor types laag in verzadigd vet, zoals schelpdieren, extra mager rundvlees, kip of kalkoenfilet en eiwitten om je calorie-inname onder controle te houden. Het eten van te veel verzadigd vet kan ook het risico op hart-en vaatziekten verhogen.

Noten en zaden

Noten zijn van nature weinig suiker en rijk aan vitaminen en mineralen. Amandelen, walnoten en pijnboompitten, bevatten bijvoorbeeld slechts 1 g suiker per 1-oz. portie. Ongezoete notenpasta zijn ook laag in suiker en bevatten geen bloem. Gebruik zaden, zoals hennep, chia en vlas, in salades, smoothies en granen. Kijk uit voor gekruid of op smaak gebrachte noten, die vaak suiker bevatten.