Wat te eten wanneer het proberen om gewicht te verliezen

Wat te eten wanneer het proberen om gewicht te verliezen


Wanneer je probeert om gewicht te verliezen, soms voelt het alsof er niets is wat je kunt eten, vooral als iedereen om je heen is het eten van het voedsel dat je weet dat je moet niet te eten. Echter, er zijn tal van goede dingen om te eten dat niet zal ertoe leiden dat u gewichtstoename en zijn goed voor je. Als u van plan vooruit en zorg ervoor dat je ze hebt rond, zult u niet zo in de verleiding om de verkeerde dingen die ertoe leiden dat u gewichtstoename te eten.

eet voedzaam

Je moet voedingsmiddelen te houden rond die zal voldoen aan uw voedingsbehoeften. Als u probeert te bezuinigen op eten, zal je je lichaam verlangen voedsel te vinden, omdat het niet verkrijgen van de voedingsstoffen die het nodig heeft. Blijf uit de buurt van verwerkte voedingsmiddelen die gewoon je mond te voeden, en dan is uw taille en op zoek naar voedsel zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat mogelijk te maken. Denk noten, granen, rauwe groenten en fruit, eieren, vlees, vis en groenten, kruiden en specerijen. Sommige van deze kunnen hoge calorie zijn, zodat slechts een paar van hen en meer van het type low-calorie, zoals groenten te eten.

eet Kleurrijk

Eten wordt verondersteld om nooit te vergeten, en het zicht is een onderdeel van. Kijk naar heldere rode kersen en frambozen of bosbessen en sinaasappels. Hoe zit het met de intense groen van gestoomde groenten - ze zullen je te vullen en voeden van uw lichaam, zonder bij te dragen tot gewichtstoename. Hun heldere kleur is een lust voor het oog en de smaak is meestal net zo aangenaam. Als je gewend bent aan het eten, kunstmatig gekleurd voedsel, op zoek naar kleurrijke voedingsmiddelen om hun plaats in te nemen. Als je winkel, op zoek naar variaties binnen eten groepen - zoals verschillende gekleurde appels, gekleurde bonen, pompoenen en paprika's te helpen stimuleren en te voldoen aan uw smaakpapillen.

East Smaakvol

Zoek voedsel dat wilde en gekke smaak heeft. Hete en kruidige salsa, citroenachtige vinaigrettes, knoflook humus, gingery roerbakgerechten. Wennen aan het proberen Indiase curry's en Mexicaanse kruiden. Gebruik verminderd azijn als sauzen en verse knoflook en uien in uw dressings. Veel plezier met het kopen van nieuwe warme sauzen om toe te voegen aan uw kleurrijke voedingsmiddelen. Bestrooi popcorn met hete peper. Als u de smaak te verhogen, is de kans van je gedachteloos eten zal afnemen, en, vele malen, uw stofwisseling wordt revved.