Wat te eten voordat u Dat Won & # 039; t Upset de maag

Wat te eten voordat u Dat Won & # 039; t Upset de maag

Omdat het lopen is een high-impact uit te oefenen, de constante gedrang van uw maag betekent dat het eten van een grote maaltijd vlak voor een run kan je traag voelen en kunnen leiden tot misselijkheid en braken. Echter, je moet eten als energiebron voor een run om ervoor te zorgen dat je spieren niet opraken van glycogeen, de opgeslagen vorm van koolhydraten. Terwijl de juiste voeding voor u kan variƫren, zijn er enkele fundamentele regels te volgen die u kunnen helpen voor te bereiden op een grote run.

koolhydraten

Als een loper, koolhydraten zijn je vriend. Dit komt omdat koolhydraten zijn een snelwerkende energiebron voor het lichaam. Ongeveer een uur of minder voor het hardlopen, kun je eet een koolhydraatrijk voedsel dat is laag in vet. Ga vragen Alice, een gezondheids-bron van de Columbia University, adviseert voedingsmiddelen zoals crackers, bagels en brood. Echter, als je zal worden uitgevoerd langer dan een uur, kunt u een langduriger bron van koolhydraten nodig heeft, zoals yoghurt, banaan of een ander soort fruit.

Marathon Running

Omdat marathon running impliceert loopt in de loop van enkele uren, wat eet je voor een run kunnen verschillen. Bijvoorbeeld, sommige lopers gebruiken sport gels, bars of bonen die jelly beans lijken en bevatten een glucose-oplossing die u geeft extra energie. Anderen kunnen een half energiedrank te drinken en te eten een half broodje voordat u om te beginnen met het anticiperen op het verlies van elektrolyten via zweet. Ervoor zorgen dat je genoeg elektrolyten voor, tijdens en na een marathon kan helpen uitdroging na de race te voorkomen.

Solid Eten Overwegingen

magen Sommige lopers 'kan niet overweg met vast voedsel voor een run. In dit geval, een glas sap of 4 ounces - 1/2 kop - kan van een gemengd fruit smoothie genoeg om je energie te geven zonder bij te dragen tot misselijkheid. Als je moeite hebt het eten van vast voedsel voordat u, alleen niet vergeten om uw dieet aan te vullen met extra koolhydraten post-run om ervoor te zorgen dat u uw energie-winkels te vervangen en vermoeidheid te voorkomen.

Voedingsmiddelen te vermijden

Het eten van vetrijke voedingsmiddelen net voor een run kan leiden tot grote maagklachten. Dit komt omdat vetten langer voor je lichaam te verteren te nemen. Wanneer je loopt, kan het eten voelen alsof het zit in je maag als een zwaar gewicht. Omdat lichamelijke activiteit zorgt ervoor dat je lichaam af te sluiten bloedtoevoer naar je maag ten gunste van gebieden, zoals uw bewegende armen en benen, kan vetrijk voedsel bronnen nog langer duren om te verteren. Om deze reden, vermijd voedsel zoals pindakaas, rood vlees en kaas voorafgaand aan de training.