Wat te eten voordat Elliptical Training

Wat te eten voordat Elliptical Training


Wat je eet voordat je elliptische training echt hangt af van wanneer, hoe hard en hoe lang je van plan bent om te oefenen. Als u het raken van de machine voor een lage intensiteit training die 30 minuten lang is, kan je niets nodig, vooral als je laatste maaltijd was slechts een paar uur voor. Een krachtige intensiteit sessie voor de duur van 90 minuten of langer vraagt ​​meestal voor een aantal pre-tanken, echter.

Voeding

Koolhydraten zijn de primaire energiebron voor het lichaam tijdens een harde cardiovasculaire sessie op de elliptische. Gezonde bronnen van koolhydraten zoals vers fruit, yoghurt, volkoren toast en haver. Blijf weg van koolhydraten rijk aan vezels, echter, zoals pruimen of zemelen. De vezel kan gas, opgeblazen gevoel en ongeplande onderbrekingen veroorzaken aan uw elliptische training. Vermijd een snack hoog in vet en eiwit, dat voedingsstoffen die langzamer verteerd dan koolhydraten. Dergelijk voedsel gegeten te dicht bij uw trainingssessie kan spijsvertering nood, met inbegrip van krampen en diarree veroorzaken.

timing

Als je een vroege vogel die aan het hoofd van de elliptische voor een marathon-sessie voor het ontbijt, een kleine snack af van uw energie-winkels en helpen u een kwaliteit workout te krijgen. Zonder een pre-workout snack, kan je lichaam van glycogeen, of opgeslagen energie draaien, en beginnen om waardevolle spiermassa verbranden voor energie. Als u het eten van iets slechts een uur tot 30 minuten voor de training, vasthouden aan een levensmiddel met ongeveer 50 tot 75 gram koolhydraten, zoals 8 ounces sap met een banaan, een portie van sportdrank, 8 oz van vanille yoghurt met een stuk fruit of een volkoren bagel met een kleine hoeveelheid noten boter.

Als u het aanwakkeren van twee tot drie uur voordat uw elliptische sessie, kunt u een beetje meer te eten. Bijvoorbeeld, als je ontbijten om 7 uur en druk op de elliptische om 9 of 10 uur, een ontbijt burrito met eieren en aardappelen. Als u van plan bent om de training om 2:30 uur, een kalkoen sandwich met een kant van meloen voor de lunch. Als uw elliptische sessie is drie of meer uur rijden, kunt u een full-sized maaltijd, behandelen zoals een tonijnsalade sandwich met pretzels, fruitsalade en melk. Tenzij je gaat voor een mega-endurance elliptische training die veel langer dan 60 minuten duurt, zal dit full-sized maaltijd waarschijnlijk volstaan.

Hoeveelheid

Je wilt niet te veel eten onmiddellijk voor de training. Te veel eten kan je traag voelen en misselijkheid veroorzaken. Het bedrag van de pre-workout voedsel mensen kunnen verschilt tolereren, dus je zult moeten experimenteren om te zien wat het beste werkt voor jou. Tenzij u probeert om gewicht te krijgen, wil je je calorieën onder controle te houden. Als je pre-workout snack bevat meer calorieën dan je verbrandt tijdens de training, kan je gewicht - vooral als je niet je eetgewoonten te veranderen gedurende de rest van de dag.

overwegingen

Als u regelmatig workout voor 45 tot 60 minuten zonder het eten van een snack op voorhand, niet gedwongen voelen om te eten voor de training als je geen nadelige effecten optreden te ontwikkelen. Echter, doen voordat genoeg water drinken, tijdens en na de training. Als u zult trappen de elliptische op een krachtige intensiteit langer dan een uur of je uit te werken in een bijzonder warme kamer, kunt u een sportdrank die elektrolyt vervanging biedt voor of tijdens uw routine nodig hebben.

De meeste elliptische workouts heb je niet nodig om te consumeren pre-workout voeding is ontworpen voor duursporters. Bewaar gels en kauwt voor als je aan het doen zijn een twee uur durende run of een ritje. Het eten van deze voedingsmiddelen, of andere zoete snacks zoals snoep, voordat een elliptische sessie kan een suiker stormloop veroorzaken en u eventueel crashen in het midden van je workout.