Wat te eten voordat Cardio Exercise

Wat te eten voordat Cardio Exercise


De juiste brandstof voor uw cardio workout houdt je tegen het verspillen van tijd in de sportschool. Immers, als je te richten op een mopperen buik, je kunt niet werken op je best. U kunt ook niet over de energie te duwen tot de niveaus die verandering in uw uithoudingsvermogen en kracht, maar ook in je lichaam zal produceren. Wat je eet voordat cardio-oefening hangt af van hoeveel tijd je hebt voor de training, hoe lang en intensief u van plan bent om te gaan, en hoe lang het geleden is dat je laatste maaltijd.

Heeft u een Pre-Workout Meal?

Een pre-cardio maaltijd komt voor een sessie die duurt ongeveer een uur of langer. Je zou ook een lichte snack nodig als u geen calorieën voor drie of meer uren hebben verbruikt. U heeft waarschijnlijk niet een hapje nodig als u bent vertrokken om te lopen gedurende 30 minuten. Als je zult raken van 30 tot 60 minuten van hoge intensiteit intervallen op de loopband om 6 uur en nog niet gegeten sinds het diner, zult u zeker profiteren van een kleine pre-workout maaltijd.

optimale samenstelling

Koolhydraten zijn uw go-to voedingsstof voor een cardio workout. Dit macronutrient levert energie aan werkende spieren snel, terwijl vet en eiwit langer te verteren te nemen en niet efficiënt om te zetten in brandstof. Koolhydraatrijk voedsel zijn onder andere brood, pasta, ontbijtgranen en vers fruit. Een kleine hoeveelheid van het eiwit of vet kan een deel van uw pre-cardio maaltijd, maar houd je focus op de koolhydraten. Wees je bewust van hoeveel vezels je consumeren, ook. Houden tot een minimum, omdat te veel in de uren voor een cardiotraining spijsvertering leed veroorzaken.

timing Overwegingen

Grotere maaltijden langer duren om te verteren, dus ze moeten worden geconsumeerd twee tot vier uur voor een training. Snack-size maaltijden zijn geschikt als je alleen maar een tot twee uur voor de training. Als u minder dan een uur voor de training hebt, een kleine snack die bestaat uit slechts 100 tot 150 calorieën is het beste voor een snelle spijsvertering. Voorbeelden van grote maaltijden, zoals een kalkoen sandwich met pretzels; havermout met bessen en magere melk; of een pindakaas en banaan sandwich met een kopje yoghurt. Snack-size maaltijden kan bestaan ​​uit drie of vier Graham crackers met een eetlepel van amandel boter; een ei en een appel; of een portie van low-suiker granen met magere melk.

Kleine, snelle snacks kan een energie-bar, een sportdrank, een banaan of, als je gaat in 15 minuten of minder, een sport-gel. Het consumeren van een gel, sport kauwt of een andere high-suiker eten meer dan 15 minuten voor de training kan ertoe leiden dat sommige atleten te crashen in het begin van de sessie.

Het uitoefenen on Empty

Trainen in een nuchtere toestand is geen garantie dat je meer vet te verbranden of te trainen het metabolisme van uw lichaam om efficiënter te werken. Kan je uiteindelijk minder calorieën verbranden in het algemeen en niet aan uw cardio te realiseren als gevolg van een gebrek aan energie. Een snack verheft uw bloedsuiker en wordt gemakkelijk verteerd, zolang je gaat in een tempo dat u kunt houden gedurende 30 minuten of langer, merkt gerenommeerd sportmerk diëtist Nancy Clark. Als je een gewone 's ochtends vroeg sporter, maak er een gewoonte om een ​​kleine snack, zoals een kopje yoghurt met een klein stukje fruit.