Wat te eten bij het starten van het Atkins-dieet

De eerste twee weken van het Atkins-dieet is een striktere versie van het dieet heet de inductie dieet. Dit deel van het dieet verklaart de snelste gewichtsverlies op het dieet. Een deel van de schade is water, maar vet pond zijn ook verloren.

De eerste paar dagen zijn het moeilijkst. Zoals je verslavende voedingsgewoonten te breken en te stoppen hunkeren naar voedsel, zult u beginnen energiek en gezond te voelen. Deze strikte inductiefase is bedoeld om slechts 14 dagen duren en enkele verboden voedsel geleidelijk terug in de voeding aan het einde van deze fase.

Voorbereiding

De belangrijkste stap in de voorbereiding op het Atkins-dieet te beginnen is om een ​​medische controle te krijgen. Dr. Atkins adviseert hebben schildklier gecontroleerd en urinezuur, cholesterol en triglyceriden. Een vijf uur durende glucosetolerantietest wordt ook aanbevolen als een controle van glucose en insuline niveaus.

Wat te eten tijdens de inductie

Het Atkins-dieet kunt u zo veel als je eet als toegestane voedingsmiddelen. Houd uw favoriete Atkins behandelt bij de hand om het gemakkelijk op koers te blijven. De eerste twee weken inductie dieet toegestaan ​​20 g koolhydraten per dag. Alle vleessoorten zijn toegestaan ​​in hun pure vorm. Wees voorzichtig met additieven en vulstoffen, alsmede paneren. Dit zijn extra bronnen van koolhydraten. Groene bladgroenten zijn onbeperkt. Zorg ervoor dat het koolhydraatgehalte van specerijen te controleren, zoals dressings en sauzen.

Vet wordt toegestaan ​​op het dieet. Vetrijke traktaties zoals bacon, boter, noten en bepaalde kaassoorten zijn allemaal vrij toegestaan.

Wat te vermijden

Het verkrijgen en het gebruik van een koolhydraat teller. Vergeet niet, tijdens de inductiefase slechts 20 g koolhydraten zijn toegestaan. Het is heel gemakkelijk om 20 gm eten zonder eten van zetmeelrijke voedingsmiddelen. Als u zich verplaatst in fase twee, zal je koolhydraten weer toevoegen aan het dieet in blokken van vijf gram per keer, dus het is belangrijk om te weten hoeveel koolhydraten in het voedsel dat je eet.

Suiker, brood, fruit, zetmeelrijke groenten en granen moeten volledig worden vermeden tijdens de eerste fasen van de voeding. Dit omvat aardappelen, wortelen, rijst en alles waar tarwemeel. Bereide produkten zijn een verborgen bron van koolhydraten in de vorm van suikers en meel. Controleer het label voor de koolhydraten tellen van alles wat je eet, met inbegrip van specerijen, kauwgom en hoest medicijnen.

Speciaal geprepareerde Atkins snackproducten beschikbaar zijn. Sommige van deze zijn niet geschikt voor de inductie fase, dus check labels zorgvuldig.