Wat te eten bij het gebruik van Acai Berry

Bij inname van een dieet supplement is het belangrijk om te consumeren gezonde voeding om de maximale voordelen van het supplement maken. Dit geldt voor de açai-bes supplement. De açai-bes is een kleine vrucht die anti-oxidanten, aminozuren, vezels, ijzer, omega vetten en kalium bevat. Om de maximale voordelen van de vruchten te krijgen, eet een evenwichtig dieet dat bestaat uit groenten, fruit en magere eiwitten. Of u nu consumeren acai als een bevroren fruit, vloeibaar extract of in de vorm van gedroogde bessen, kunt u deze opnemen in een aantal gerechten.

Groenten en fruit

Om zich vooral richten op een vezelrijke gerecht, het creëren van een roerbak snelle diner met acai bessen, ananas en andere groenten. Plantaardige medleys en fruitsalades zijn ook een goede manier om een ​​super-gezonde maaltijd te creëren en op te nemen deze bessen in uw dieet. Salades voor de lunch zijn snel en gemakkelijk te bereiden. Voeg een aantal vers fruit en rauwe groenten, zoals courgette, spinazie, tomaten, broccoli, radijs, de acai bessen. U kunt zelfs stoom de groenten lichtjes, grill hen of roerbakken hen.

Lean Protein

Maak een lekkere smoothie door het toevoegen van acai bessen in gewoon Griekse yoghurt bestrooid met zaden en noten. Gebruik acai bessen extract voor beglazing gegrilde vis of gieten over roerei tofu. Bonensoep is ook een goede optie voor het gebruik van acai bessen vloeibaar extract. Bonen zijn verpakt met onoplosbare vezels, kunnen ze houden je vol en kan gemakkelijk worden vervangen pluimvee en vlees.

Magere yoghurt rijk aan calcium, kalium en eiwitten die ook gezonder worden gemaakt acaibessen. Gezonde hoeveelheden eiwit kan worden verkregen uit noten, samen met de antioxidanten en vezels uit acai bessen. Cashewnoten, pinda's, macadamia noten of amandelen kan worden gecombineerd met gedroogde acai bessen als een snack, of om smaak granen, salades en desserts toe te voegen.

Volkoren

Acai bessen voegen een sappige smaak aan graan gerechten zoals havermout of rijst pilaf. Omdat acai bessen zijn zo veelzijdig, kunt u ze toe te voegen in volkoren medleys bestaande uit gerst, quinoa, haver, wilde rijst, boekweit en gierst. Probeer het toevoegen van hen in gebakken producten zoals koekjes, muffins, brood en gebak om het maximale voordeel van vezels en antioxidanten aanwezig in het fruit plukken.