Wat te doen voor een Sinus Infection

Een sinus-infectie treedt op wanneer de holtes rond je neus ontstoken en gezwollen en slijm opbouwt in je sinussen, volgens de Mayo Clinic, een toonaangevende not-for-profit medische en research faciliteit. Het resultaat is vaak ernstig gezicht pijn, hoofdpijn en congestie die niet verdwijnt na enkele dagen.

Probeer te behandelen met Home Remedies

De Mayo Clinic meldt dat de meeste gevallen van acute sinusbesmettingen helder zonder het gebruik van antibiotica als patiënten volgen een regime krijgen goede slaap, middels een slijmoplossend en met een zoutnevel. Veel artsen raden Mucinex, een over-the-counter slijmoplossend. Het aanbrengen van een warm kompres op je gezicht zal bijdragen tot het verminderen pijn en zwelling. Slapen met je hoofd opgeheven zal het ook mogelijk uw sinussen goed uitlekken totdat de infectie is verdwenen. U kunt ook houd je hoofd boven een gestoomde pot of een kopje water om slijm afvoer te helpen.

Hier krijg je een Diagnose

Het is gemakkelijk om een ​​sinusbesmetting verward met de verkoudheid of griep - geen van die moeten worden behandeld met antibiotica. Een sinus-infectie, zal echter niet altijd duidelijk zonder een antibioticum om uw immuunsysteem te helpen. Als na twee weken u nog steeds symptomen ervaren, alleen een arts kan bepalen voor bepaalde als uw toestand is eigenlijk een sinus-infectie en hoe ernstig het is. Hij zal dan antibiotica voorschrijven en / of nasale corticosteroïden om de ontsteking van neus verminderen.

Wees voorzichtig de infectie zich niet verder verspreidt

Het is zeer belangrijk dat de infectie in de sinussen zo snel mogelijk worden behandeld om toekomstige complicaties te voorkomen. Onbehandelde infecties van de sinussen is bekend dat leiden tot meningitis, problemen met het gezichtsvermogen en aneurysma of bloedstolsels.