Wat Supplementen Help Stop haaruitval?

Haaruitval of alopecia, komt in vele vormen, zowel tijdelijke als permanente. Volgens de Mayo Clinic, vele oorzaken van haaruitval zijn nog onbekend. Wat we wel weten is dat sommige supplementen kunnen helpen bij het voorkomen van haaruitval --- zelfs sommige vormen van haarverlies traditioneel beschouwd als permanent.

Ontstekingsremmers

Ontsteking veroorzaakt cicatricial (littekens) alopecia --- een vorm van haaruitval als permanent. Zowel topische als interne anti-inflammatoire supplementen kunnen helpen voorkomen. Dr. Andrew Weil werft kurkuma als de meest effectieve anti-inflammatoire kruid.

olieverf

Oliën bevatten ook anti-inflammatoire eigenschappen, en in tegenstelling tot kurkuma, vaak specifiek genoemd als ondersteunend gezond haar. Omega-3 vetzuren worden intern genomen, en neem olie plaatselijk.

Antivirale middelen / Anti-fungals

Haaruitval of hoofdhuid ontsteking veroorzaakt door infectie, kunnen anti-virale en anti-schimmel supplementen helpen. Nuttigen van het krachtige anti-oxidanten knoflook, ui en oregano in capsulevorm kunnen anti-virale, anti-schimmel, en anti-bacteriële voordelen wekken. Topicaal, kan tea tree en neem oliën worden gebruikt.

Vitaminen / mineralen

B-vitaminen zijn van cruciaal belang voor gezond haar. Stress, ziekte, zelfs uit te oefenen afbrekende B-vitamine niveaus, zo veel mensen kunnen profiteren van deze aanvulling. IJzer is belangrijk voor wie ijzertekort hoort omdat haaruitval kan leiden.

Zwavel

Organisch zwavel is een essentieel onderdeel van collageen en elastine in het haar. MSM (methylsulfonylmethane) is een populaire, interne supplement.

Waarschuwing

Haaruitval kan een symptoom van de onderliggende ziekte. Volgens FamilyDoctor.org, kan een reis naar de dokter helpen bij het bepalen van de oorzaak van haarverlies, en u helpen een gericht plan van de traditionele en alternatieve behandeling en suppletie te creëren.