Wat Spieren Do pull-ups te verbeteren?

Wat Spieren Do pull-ups te verbeteren?

Pull-ups zijn een van de beste weerstand oefeningen die je kunt doen. Paar oefeningen trekken zoveel aandacht als iemand ofwel doet veel pull-ups of het doen van een aantal varianten van de basis-pull-up. Ze vereisen grote bovenlichaam en kern van kracht om te voltooien. De moeilijkheid van de pull-ups kunnen nu worden gemaakt makkelijker of moeilijker, dankzij de riemen die clip op tot een gewicht plaat of halter (moeilijkere) gewicht en de gesubsidieerde pull-up machine (makkelijker).

lats

De belangrijkste spier wordt gebruikt om een ​​pull-up doen, is de brede rugspier (lat). De primaire functie van de lats is ófwel armen in het lichaam of het lichaam naar de armen. Bij een pull-up, worden de armen waardoor het lichaam.

brachioradialis

Er zijn een handvol secundaire spieren die in het pull-up, die allemaal in de armen. De belangrijkste is waarschijnlijk de brachioradialis, de grootste van de onderarm spieren. De brachioradialis is cruciaal voor de elleboog flexie, kan het bewijs van het gebruik ervan worden gezien wanneer je een pull-up te starten. De spier bovenop de onderarmen vrijwel direct opbolt.

Biceps en triceps

Wat komt als een verrassing voor velen is dat niet alleen is de biceps een stabilisator spier in het pull-up, maar zo zijn de triceps. Omdat de biceps ook betrokken zijn bij flexie, zijn ze duidelijk betrokken bij de oefening, maar niet in die mate dat velen. De grotere verrassing voor velen is dat de triceps ook betrokken zijn. Maar omdat de lange kop van de triceps hecht aan de scapula en humerus, een van de acties vergelijkbaar met die van de lats zijn.

de stabilisatoren

Een handvol andere spieren betrokken zijn en worden aangeduid als synergisten, wat betekent dat ze nodig zijn om te helpen bij de beweging voor maximale efficiëntie. De lijst bevat de spieren in de onderarm (brachialis), rug (teres major, rhomboidei, trapezius, levator scapulae), borst (pectoralis grote en kleine) en schouders (posterior deltoids).