Wat Size Line te gebruiken op Spinning Reels

Wat Size Line te gebruiken op Spinning Reels


Spinning rollen worden gebruikt voor het nastreven van een breed scala aan vissoorten, waaronder bas, snoekbaarzen, forel en snoek. Spinning rollen en hengels werken goed voor vismethoden zoals trolling en nog steeds vissen met levend aas en kunstmatige. Veel beginnende hengelaars gunst spinning gear vanwege het gebruiksgemak en eenvoudig te leren hanteren. Een draaiende outfit is ook ideaal voor licht-lijn en finesse toepassingen. Kies een passende omvang van vislijn die overeenkomt met uw spinning reel en vissen stijl.

Spinning Reel Body

De draaiende spoelmolen lichaam of behuizing is gemaakt van grafiet, aluminium of beide. Aluminium reel lichamen zijn sterker en bieden meer stabiliteit, terwijl grafiet huisvesting minder weegt en biedt meer flexibiliteit. Volgens Bass Pro Shop, de beste kwaliteit spinnen rollen voor zoet water vissen hebben de neiging om te worden gemaakt van aluminium lichamen. De spinning reel heeft een vaste roterende spoel met een bail dat je vislijn wraps op de spoel terwijl u de handgreep te draaien. Dit is gunstig omdat het zorgt voor meer koppel te worden afgehaspeld in zware vis. Bij de keuze van lijn grootte, overwegen uw aan te pakken en de aard van water worden gevist. Dit omvat de spinning reel lichaam, omdat de bouw van de behuizing zout of zoet water moeten overeenkomen.

lijn Capaciteit

Spinnen rollen hebben informatielijn capaciteit aangegeven op de spoelen. Kenmerkend is dat de nummers lijn capaciteit stel voor drie verschillende diameters van waaruit u kunt kiezen. Het aantal sets kunnen 2, 4 en 6 pond of 4, 6 en 8 lb of hoger. Volg de richtlijnen van uw openliggende spinnen rollen lijn capaciteit bij het selecteren van vislijn maten. Vervang de rol als u een groter of kleiner formaat nodig hebt om uw vissen behoeften te passen.

reel Size

Kies de draaiende haspel grootte, afhankelijk van de lijn die u wilt gebruiken. Hoe kleiner de haspel grootte, hoe lichter de lijn in zijn bezit. De hoogste sterkte en diameter vislijn voor een typische spinning reel is een 10-lb. test lijn. Als u van plan om hoger te gaan, overweeg dan een reel ontworpen voor zoutwater vissen toepassingen en zware trollen methoden, zoals een baitcasting staaf.

Game Fish

De grootte van het spel vis die u wilt nastreven dicteert de beste manier om te bepalen welke lijn maat het beste is voor uw vissen behoeften. Als u een smallmouth bas en snoekbaarzen visser, die in de eerste plaats jigs, dan is een 8-lb. test lijn zou een redelijke gemiddelde lijn sterkte voor uw vissen behoeften. Een middelgroot haspel met een lijn capaciteit van 6 tot 10 pond. test is een ideale keuze. Raadpleeg de informatie lijn capaciteit of het product grafiek van de draaiende molen voor het maken van uw keuze om ervoor te zorgen dat u de aankoop van de juiste grootte.