Wat Salad Dressings Kan een zwangere vrouw te hebben?

Wat Salad Dressings Kan een zwangere vrouw te hebben?

De zwangerschap kan een verwarrende tijd zijn, want je moet al je oude gewoonten te heroverwegen. Vanuit uw workout routine aan uw dieet, is alles aan het veranderen. U kunt blijven genieten van die gezonde salade voor de lunch of met uw diner, maar je kan hebben om een ​​aantal van uw keuzes voor salade dressings veranderen.

Low-Fat Dressings

Als je zwanger bent, moet elke calorie voedingswaarde die u en uw baby zal helpen bevatten. Als gevolg hiervan, sommige voedingsdeskundigen, zoals Kimberly A. Tessmer, RD, LD, auteur van "The Everything Zwangerschap Nutrition Book," raden u aan direkt de hoge vetgehalte vullingen die kunnen hoop op de calorieën en kiezen voor een laag- vette dressing plaats. De meeste van uw favoriete dressings zijn verkrijgbaar in vetarme opties, evenals. Bijvoorbeeld, boerderij, Frans, Italiaans hebben allemaal een laag vetgehalte versies.

Volvette Dressings

Als u niet de low-fat dressing opties kunnen maag, gaan gemakkelijk op de volvette dressings, stelt Tessmer. Uw favoriete dressing heeft waarschijnlijk meer vet dan je denkt dat het doet. Bijvoorbeeld, 2 el. volvette dressing heeft 140 calorieën en 14 gram vet. Dit is prima als je kunt vasthouden aan 2 el. dressing en het vet op sla op andere manieren, zoals door het weglaten verminderen de kaas of croutons. Als je merkt dat je gieten op de dressing, moet u wellicht overwegen over te schakelen naar een low-fat dressing.

Dressings te vermijden

Zwangere vrouwen moeten verbanden met zachte kazen te vermijden, zoals feta of blauwe kaas, of ongepasteuriseerde kaas. Deze kazen gaan niet door dezelfde verwerking om schadelijke bacteriën, zoals listeria te doden, dat harde kazen zoals cheddar moeten ondergaan. Vermijd ook elk verbandmiddelen rauw ei bevatten, zoals sommige Caesar dressings, vanwege het risico op salmonella. Bij twijfel, lees de etiketten of vraag de ober in het restaurant, wat is in de kleedkamer voordat je het eet. Sommige soorten voedsel overgedragen bacteriën, zoals salmonella, kan de placenta passeren en schade toebrengen aan uw baby.

Alternatieven voor Dressing

U kunt de salade dressing allemaal bij elkaar weg te laten, als u vindt dat minder verwarrend. Zo kan bijvoorbeeld een spritz van citroensap of limoensap smaak en toe te voegen als een gezonde dosis vitamine C zonder toevoeging van calorieën om uw salade. Een eetlepel balsamico azijn kan ook een grote dosis gezonde smaak toe te voegen aan uw salade. Anders, de aanschaf van een molen van gedroogde kruiden bedoeld voor salades bij uw plaatselijke supermarkt. Deze kruiden en specerijen bevatten, onder andere, gedroogde ui, selderij zout en zwarte peper.