Wat Probiotic is het beste voor een gist Probleem?

Schimmelinfecties en gistovergroei kan ernstige medische problemen. Het wordt geschat door YeastInfectionAdvisor.com die omhoog van 85 procent van de mensen hebben gist aanwezig in hun systemen. Gist kan meer problemen dan men zou denken. Het kan, en vaak doet, gaan veel verder dan de typische vaginale schimmelinfectie.

Wat is Gist?

Gist (ook bekend als candida) is een schimmel die aanwezig is op alle gebieden van het lichaam kan zijn, binnen en buiten. Met de juiste omgeving - warme, vochtige en verstoken van het licht, deze schimmel heeft de kans om te groeien uit de hand. Het kan gedijen in de mond (bekend als spruw), onder de armen, in de liesstreek en in huidplooien. Bij ernstige infecties, kan gist uw bloedbaan en ga naar de hersenen. Het kan leiden tot een bijzondere waardevermindering, zelfs de dood.

Het gebruik van antibiotica verhoogt je risico op het ontwikkelen van een gist probleem. De antibiotica doden de goede bacteriën in je systeem dat gist en andere bacteriën in toom te houden.

Het eten van te veel suiker en koolhydraten kan bijdragen aan de groei van gist, ook.

Patiënten met verminderde immuunsysteem zijn ook op een hoger risico op het ontwikkelen van een gist probleem.

Symptomen van Gist

Afgezien van vaginale schimmelinfecties, die irritatie, afscheiding en jeuk kan veroorzaken, symptomen van gist in het systeem zijn onder andere gastro-intestinale klachten, diarree, ernstige opgeblazen gevoel, overmatig gas, mistig gevoel, hoofdpijn en huiduitslag.

Behandeling en andere overwegingen

Afgezien van preventie - met inbegrip van het uitsnijden van geraffineerde suikers en koolhydraten, en het dragen van losse kleding, kunnen patiënten met een overmatige gist de schimmel op afstand te houden door middel van een goede probiotische. USProbiotics.org definieert probiotica als "levende micro-organismen in voldoende hoeveelheden die een gunstig effect op de gezondheid op de host te verlenen." De meeste probiotica zijn bacteriën, die kleine, eencellige organismen. Sommige voedingsmiddelen, zoals yoghurt, probiotica hebben daarin natuurlijk.

De laatste jaren is er een toevloed van probiotica zijn vervaardigd. Met zo veel keuzes die er zijn, is het moeilijk om te weten welke het beste is. Iedereen is verschillend gemaakt, en er zijn veel verschillende stammen van gist en verschillende oorzaken gist problemen. Wat werkt goed voor een persoon kan niet voor een ander.

Threelac Volgens candidasupport.org, als informatie voor patiënten gist problemen, wordt beschouwd als een van de beste probiotica op de markt. Het bevat drie live-bacterie, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis en Enterococcus faecalis, die helpen de balans van de normale bacteriën. Het is vervaardigd in Japan en wordt ingevoerd in de Verenigde Staten. Omdat het een ingevoerd product, wordt het toezicht door de Food and Drug Administration. De fabrikant, Global HealthTrax, wordt gehouden om FDA-richtlijnen genaamd "Good Manufacturing Practices", die het product geloofwaardigheid in de productie.

Theralac is een andere probiotische wint snel ondersteuning op anti-candida websites, truflora.com zoals. Dit heeft vijf probiotische bacteriestammen, in tegenstelling tot Threelac drie. Het bevat ook twee "prebiotica," LactoStim en Lactoferrin, dat wordt gezegd dat de bescherming van de vijf probiotica overleven de reis naar de intenstines te helpen de balans te herstellen.

Voor meer informatie over de bovengenoemde producten, bezoek hun websites, threelac.com en theralac.com.