Wat Oefeningen Build Sterke Abs

Het opbouwen van sterkere abs, in aanvulling op het verlagen van uw vetpercentage, kan je dat "six-pack" look en helpen bij het verminderen van een opeenhoping van buikvet die kunnen leiden tot gezondheidsproblemen zoals hoge bloeddruk en diabetes.

crunches

Lig plat op de grond met je knieƫn gebogen en je voeten plat op de vloer. Doe je armen in en "X" over uw borst. Til je bovenlichaam van de grond totdat je voelt een inkrimping van uw buikspieren.

been brengt

Lig plat op de grond met de benen bij elkaar te wijzen recht naar buiten en handen onder je kont. Til de benen 45 graden van de grond. Zakken ze naar beneden tot ongeveer 2 inch boven de grond zonder te raken.

V-Ups

Lig plat op de grond en til je benen omhoog in een hoek van 45 graden. Crunch je romp omhoog en bereiken aan de zijkant van je benen met je handen.

Jack Messen

Lig plat op de grond met de armen gestrekt boven je hoofd en benen naar beneden uitgerekt. Breng je benen omhoog en je armen omhoog op hetzelfde moment en probeer je voeten aan te raken met je handen als je romp en benen zijn over de 90 graden merk. U bent het vouwen van jezelf als een koffer.

Waarschuwing

Een goede warming-up en cooling-down periode is nodig als krachttraining. Een arts te raadplegen alvorens deel te nemen aan een trainingsprogramma.