Wat oefening zal u helpen verliezen de meeste calorieën?

Wat oefening zal u helpen verliezen de meeste calorieën?

Oefening is de meest efficiënte methode verbranden extra calorieën. De Centers for Disease Control and Prevention raden 150 minuten van matige fysieke activiteit per week voor een goede gezondheid en 300 minuten per week voor gewichtsverlies inspanningen. Calorieverbrandende potentieel een oefening is slechts een factor om te overwegen bij het selecteren van de juiste oefening.

Burn Them Up

De bovenste twee oefeningen zijn nek aan nek in calorieverbranding - draait op 10 mph en fietsen op meer dan 20 mph. Een grafiek geproduceerd door de Harvard Heart Letter toont aan dat elke oefening verbrandt 733 calorieën voor een 185-pond persoon. Deze hoge intensiteit oefeningen, echter, zijn niet geschikt voor de gemiddelde persoon de conditie en het vermogen.

Rustig aan

Als u artritis, slechte knieën, hartproblemen of andere gezondheidsproblemen, kan uw arts een gematigd niveau van lichamelijke activiteit aan te bevelen. Het nemen van een stevige wandeling van 30 minuten op 3,5 mph of besteden 30 minuten in een water aerobics verbrandt 178 calorieën voor een 185-pond persoon. Voor een krachtiger geen impact workout, zwemmen rondjes gedurende 30 minuten met behulp van de crawl of vlinderslag verbrandt 488 calorieën.

Van aan de Gym

Als het weer te warm of koud voor outdoor-activiteiten, ga naar de sportschool en calorieën te verbranden. Op 185 pond, kunt u het maximum 466 calorieën te verbranden door te fietsen krachtig gedurende 30 minuten op een stationaire fiets. Aerobicslessen helpen houden u gemotiveerd en in vorm of u deelneemt in een 30-minuten, high-impact stap klasse, het branden 444 calorieën, of een low-impact stap klasse, het verbranden van 311 calorieën.

Redenen om calorieën te verbranden

Je lichaam verbrandt calorieën of je slaapt, op het werk of sporten. Om gewicht te verliezen, moet je meer calorieën te verbranden dan je lichaam wordt gebruikt. Een pond is gelijk aan 3500 calorieën, dus om een ​​pond per week te verliezen, moet u een gemiddelde van 500 calorieën per dag te verbranden. De combinatie van oefening met een caloriearm dieet kun je de calorieën verbrand tijdens het verminderen van uw dagelijkse calorie-inname, zodat u om gewicht te verliezen op een gezond tarief van 1 tot 2 pond per week te verhogen.