Wat Oefening Machines zal u helpen Burn Tummy Fat & Krijg een Six Pack?

Wat Oefening Machines zal u helpen Burn Tummy Fat & Krijg een Six Pack?


Met zo veel fitnessapparaten ontworpen om je buikspieren te richten, is het moeilijk om te weten welke het meest effectief is. Maar als je extra buik vet te verbranden, je misschien niet de meest effectieve machine vindt u in het ab oefenterrein van uw sportschool. Om dat sixpack ontgraven, moet je wat cardio te doen.

Anatomie van een Six Pack

De belangrijkste spieren die de vorm en het uiterlijk van je buik te beïnvloeden zijn de rectus abdominis, dat is de lange ripply spier die je six pack definieert, en de interne en externe schuine spieren die je taille te definiëren. De primaire functie van uw buikspieren is om je rug te stabiliseren tijdens het staan ​​of verplaatsen. Ze dienen ook om uw kofferbak buigen naar voren en van links naar rechts, en je romp te draaien - bijvoorbeeld wanneer swingende een tennisracket of het raken van een honkbal. Oefeningen die de opbouw van de rectus abdominis spier om een ​​sixpack te definiëren zijn meer om het uiterlijk gericht dan tot een betere functie.

Buikvet en Bewegen

Vet opgebouwd in de buikstreek, bekend als visceraal vet, is gekoppeld aan metabole ziekten, hart- en vaatziekten, borstkanker en type 2 diabetes. Volgens de Harvard Medical School Family Health Guide, kan ter plaatse oefeningen zoals crunches en situps draai buikspieren, maar ze zullen visceraal vet niet verbranden. Een studie van overgewicht vrouwen met type 2 diabetes in het "Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism" in 2005 gevonden dat een programma lopen, zelfs zonder gewichtsverlies, effectief was voor het verminderen van visceraal vet. Een studie van obese vrouwen gepubliceerd in "Medical Science in Sport en Bewegen 'in 2008 bleek dat vrouwen die op een hogere intensiteit van joggen uitgeoefend meer buikvet verloren dan degenen die liep, of een combinatie van wandelen en joggen.

Buikvet en voeding

Voeding speelt een belangrijke rol bij het terugdringen van de buik vet. De Harvard Medical School Family Health Guide raadt u weg te blijven van suikerhoudende dranken en brood en pasta's gemaakt van geraffineerde granen. Consumeren een dieet van verse, onbewerkte groenten en fruit, magere eiwitten en volkoren granen. Vermijd verzadigde vetten en transvetten, te vervangen door meervoudig onverzadigde vetten. Gedeeltecontrole is ook belangrijk. Het verminderen van het totale aantal calorieën dat je in elke dag terwijl het verhogen van het aantal calorieën je verbrandt tijdens de training zal resulteren in een calorie tekort dat vertaalt naar een afname van de totale lichaamsvet.

Training voor een Six Pack

Om een ​​effectieve buik training, oefening wetenschapper Len Kravitz, Ph.D., van de Universiteit van New Mexico raadt het kiezen van tussen de vijf en 10 oefeningen die rompflexie en rotatie en lateroflexie combineren ontwerpen. Crunches, reverse curl-ups, cross-over crunches en halter kant bochten zijn allemaal oefeningen die het wetsvoorstel past. U kunt ook een aantal van de abdominale apparatuur beschikbaar is in dienst bij uw sportschool. Voer acht herhalingen van elke oefening voordat u verder gaat naar de volgende oefening. Wijzig uw training met nieuwe oefeningen om de twee tot drie weken.