Wat Oefening Machine Works de tibialis anterior?

Wat Oefening Machine Works de tibialis anterior?

De tibialis anterior is een vaak over het hoofd gezien spier. Het is uw scheenbeen spier, de spier aan de voorkant van je onderbeen. De tibialis anterior is verantwoordelijk voor dorsaalflexie van uw enkelgewricht - trekken de bovenkant van je voet in de richting van je scheenbeen. Om deze spier te werken, het uitvoeren van een omgekeerde kalf raise. Hoewel niet veel fitnessapparaten richten op de tibialis anterior specifiek, bepaalde mensen doen werken deze spier terwijl targeting anderen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuwe oefening routine.

dorsiflexion Machine

U bent niet waarschijnlijk dat deze sterkte machine te vinden in veel sportscholen - maar het bestaat, en de enige functie is om de tibialis anterior spier werken. Het is een klein apparaat met handvatten die het gewicht platen te houden. Zitten op een bankje en zet de dorsiflexion machine aan uw voeten. Plaats uw hakken op het pedaal en schuif de bovenkant van je voeten onder de gecapitonneerde bar. Til de voorkant van je voeten zo ver als je kunt, het houden van uw hielen op het pedaal. Langzaam lagere totdat je tenen wijzen naar beneden en te herhalen.

Smith Machine

De Smith-machine is een van de meest veelzijdige stukken van fitnessapparatuur in de sportschool. Om uw tibialis anterior op de Smith-machine werken, plaatst een aërobe stap onder de bar. Plaats de bar over je schouders en staan ​​op de aërobe stap met je hielen op het platform en de bal van je voeten opknoping uit. Hef je tenen zo hoog mogelijk van de grond te tillen op je hielen. Langzaam lagere en herhaal.

Leg Press

Het been persmachine wordt vaak gebruikt om de kuitspieren werken, en kan worden gebruikt op dezelfde wijze te richten de tibialis anterior spier. Zitten in de leg-press machine en plaats je voeten op de top van de voetplaat met je tenen verlengd langs de rand. Houd je benen recht; niet buig je knieën. Duw door je hielen, trekken de voorkant van je voet terug naar je lichaam. Langzaam lagere en herhaal.

Standing Calf Machine

Met een kleine aanpassing van je lichaam positie kunt u een staande kalf raise machine gebruiken om te richten op de tibialis anterior spier. In plaats van naar voren in de machine, draai je om en gezicht weg van het. Plaats uw hielen op het platform met je tenen opknoping uit. Plaats de pads op je schouders. Til je tenen in de lucht zo hoog als je kunt. Langzaam lagere en herhaal.