Wat niet te eten wanneer het proberen om Burn Belly Fat

Wat niet te eten wanneer het proberen om Burn Belly Fat

Buikvet bestaat uit twee soorten vet: onderhuidse, de laag kunt u knijpen, en viscerale, de laag diep in uw buikholte. De onderhuidse laag, terwijl de niet geheel ongezond, invloed op uw fysieke verschijning. De viscerale laag kan echter ernstig in gevaar brengen gezondheid indien het zich ophoopt, omdat het ligt dichtbij vitale organen, zoals het hart en de lever. Vergieten buikvet gaat om het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen die ongezond gewichtstoename te promoten. Raadpleeg uw arts alvorens een dramatische veranderingen aan uw dieet.

High-Fructose Corn Syrup

Wat niet te eten wanneer het proberen om Burn Belly Fat

Een Princeton University onderzoeksteam meldde in 2010 dat bij ratten, de consumptie van high-fructose corn syrup geleid tot meer gewichtstoename dan de consumptie van gewone tafelsuiker. Het effect van high-fructose corn syrup op gewichtstoename bij de mens blijft een kwestie van debat tussen voeding professionals vanaf 2011; Echter, voedingsdeskundigen adviseren dat, net als bij alle zoetstoffen, moet u uw inname van high-fructose corn syrup te beperken.

geraffineerde granen

Wat niet te eten wanneer het proberen om Burn Belly Fat

Geraffineerde granen verwijzen naar korrels waarvan de voedzame en vezelrijke buitenste zemelen en kiemen lagen worden verwijderd tijdens de verwerking. Deze omvatten witte rijst, wit brood en verrijkte bloem. Een studie gepubliceerd in "The American Journal of Clinical Nutrition" in 2010 aangetoond dat een hogere inname van geraffineerde korrels werd geassocieerd met een grotere hoeveelheid visceraal buikvet. Omgekeerd, een hogere consumptie van volle granen - korrels met alle lagen intact - gecorreleerd met een lagere visceraal buikvet. Om te voorkomen dat de buik vet gewichtstoename, kies volle granen, zoals bruine rijst, havermout en volkoren brood, over geraffineerde granen waar mogelijk.

Suiker

Wat niet te eten wanneer het proberen om Burn Belly Fat

Hoge consumptie suiker invloed op vele aspecten van uw gezonde voeding. Volgens Dr. Robert Lustig, een neuroendocrinologist aan de Universiteit van California, San Francisco, suiker triggers vetopslag en bedriegt de hersenen te laten denken dat het honger als je anders tevreden. Dit leidt tot wat hij een "vicieuze cirkel" van te veel eten, die meestal bevat het verkeerde voedsel noemt. Beperk uw consumptie van levensmiddelen met veel suiker, met inbegrip van frisdranken en sappen, die alleen lege calorie├źn.

Transvet en verzadigd vet

Wat niet te eten wanneer het proberen om Burn Belly Fat

Transvet en verzadigd vet bijdragen aan een groot aantal gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten en gewichtstoename. Hoge hoeveelheden van beide vetten in uw dieet kan leiden tot een herverdeling van vet om uw buik, volgens Dr Lawrence Rudel, een professor in de pathologie en biochemie aan de Wake Forest University School of Medicine. Om u te helpen voorkomen dat buikvet en voor een betere algemene gezondheid, beperken trans- en verzadigde vetten in uw dieet en nemen meer onverzadigde vetten. Voedingsmiddelen met een hoog enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten zijn onder andere olijfolie, noten, avocado's en vette vis, zoals zalm en tonijn.