Wat niet te eten op een Cholesterol Dieet

Wat niet te eten op een Cholesterol Dieet


Als uw arts heeft gesuggereerd dat u begint met een cholesterolverlagend dieet, is het belangrijk om de verschillende soorten cholesterol en hoe ze invloed hebben op uw lichaam te begrijpen. Bijvoorbeeld, high-density lipoproteïne (HDL) is "goede" cholesterol, en hoe hoger uw nummer is, hoe beter. HDL beschermt uw hart, verlaagt het risico op cardiale-gerelateerde ziekten en daadwerkelijk helpt je lichaam afvoeren van low-density lipoproteïnen (LDL), die "slechte" cholesterol. Door het vermijden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan verzadigde vetten zijn, kunt u de opbouw van uw goede cholesterol, vermindering van de slechte en zijn goed op weg naar een betere gezondheid.

Wat is cholesterol?

Elke cel in je lichaam bevat cholesterol, en dat is een goede zaak. In feite is de American Heart Association verklaart dat cholesterol een belangrijke rol in de productie van hormonen en het creëren van celmembranen die noodzakelijk zijn voor de gezondheid van het lichaam speelt. Cholesterol is een vetachtige stof, met een wasachtige textuur die prima in kleine aantallen, maar omdat cholesterol is kleverig, te veel van het kan beginnen te bouwen in je bloedbaan en verstoppen je bloedvaten.

Eet niet vet voedsel

De nummer een vuistregel om te onthouden wanneer je op een cholesterolverlagend dieet is om zo veel vet als mogelijk te vermijden. Terwijl het houden van wat vet in je voeding is prima, controleer je voedseletiketten en proberen om die items die veel verzadigd vet bevatten te vermijden. Niet alleen voedsel dat verzadigde vetten bevatten verhoging van de bedragen van de slechte cholesterol in je bloed, ze bevatten ook de meeste calorieën. Dus, door het overslaan van de hamburger en kaas friet voor de lunch, zal u helpen uw cholesterol verlagen, alsmede verminderen uw calorieverbruik.

Sla de Kaas Omelet

Eieren en kaas bevatten heel wat vet. In feite, met een kaas omelet elke ochtend moeten worden vermeden als je op een cholesterolverlagend dieet. Terwijl de eieren en kaas zijn beide een grote bron van eiwitten en vitamine A en D, moeten ze worden gegeten alleen met mate. Dus in plaats van eieren elke ochtend, kunt u overwegen over te schakelen naar granen en fruit sommige ochtenden, die weinig of geen verzadigde vetten bevatten.

Boter en margarine

Boter of margarine? De controverse gaat verder. De jury is nog niet eens over welke beter is voor u wanneer u op een cholesterolverlagend dieet, maar de Mayo Clinic suggereert dat margarine de mindere van de twee kwaden kan zijn. Dus, als je een spreiding in uw menu moet bevatten, kies margarine dat er geen 'transvetten' bevat en te voorkomen dat de boter.

Zout

U mag niet realiseren, maar veel van het voedsel dat we eten veel zout bevatten. Sommigen van ons zijn zo gewend geraakt aan de smaak van het zout dat we niet eens merken geworden. Het wegwerken van zout uit je dieet kan niet gemakkelijk in het begin, maar het is belangrijk om uw cholesterolverlagend dieet. Zout werkt eigenlijk tegen je als je op een cholesterolverlagend dieet. Zout verhoogt je bloeddruk, wat nadelige effecten op de gezondheid van je hart kan hebben. Om u te helpen in deze zoektocht naar een betere gezondheid, het Amerikaanse ministerie van Landbouw stelt voor het gebruik van kruiden en specerijen om de echte smaak van het voedsel dat je eet uit te brengen.