Wat natuurlijke kruid werkt echt Onmiddellijk voor opvliegers?

Wat natuurlijke kruid werkt echt Onmiddellijk voor opvliegers?


Natuurlijke kruiden die helpen verminderen opvliegers nemen vaak tijd om de intensiteit en frequentie van het probleem te verminderen. Deze zullen bieden geen onmiddellijke verlichting, echter. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, kruiden bieden verschillende niveaus van verlichting voor elk individu.

Oorzaak van de opvliegers

Opvliegers veroorzaakt door een verlaging van oestrogeenniveaus of hormonale onbalans. De verandering in de hormoonspiegels veroorzaakt een reactie in de hypothalamus, de klier die de lichaamstemperatuur, eetlust, geslachtshormonen en slaappatronen regelt.

Soorten Kruiden

Vrouwen kunnen verlichting van zowel fyto-oestrogenen en niet-oestrogene kruiden te vinden. Beide vormen van behandeling te helpen opvliegers.

fyto-oestrogenen

Fyto-oestrogenen zijn plantaardige oestrogenen en handelen op een vergelijkbare manier als oestrogeen vervangende therapie. Kruiden zoals dong quai en zilverkaars vallen in deze categorie.

Niet-oestrogene kruiden

Volgens "The People's Pharmacy Guide to Home en kruidengeneesmiddelen," door Joe Graedon en Teresa Graedon, kuis boom Berry is een niet-oestrogene kruid dat het endocriene systeem om hormoonspiegels te normaliseren kan stimuleren.

Koud water

De meeste vrouwen kunnen onmiddellijke verlichting van opvliegers te vinden met behulp van een koud water spritz. Koud water toegepast op de polsen en gezicht en het drinken van koud water kan sterk verminderen opvliegers.

Andere kruiden die helpen opvliegers

Andere kruiden die opvliegers helpen onder andere ginseng, zoethout, teunisbloemolie, rode framboos bladeren, groene munt, sarsaparilla, damiana, motherwort en wilde yams. Meer bewegen en het verminderen van stress kan ook een vermindering van opvliegers.