Wat moet uw bloedsuikerspiegel Wees in de ochtend?

Wat moet uw bloedsuikerspiegel Wees in de ochtend?

Vasten bloedsuikerspiegel lezingen kan de toon voor uw hele dag in te stellen. Als je 's ochtends bloedglucose hoog of laag is, moet u uw nummer aan te passen voordat u uw dag begon. Begrijp wat je 's ochtends doel moet zijn en de andere factoren die kunnen bijdragen tot probleem lezingen. Strakke controle begint met het beheren van je 's nachts en' s ochtends lezingen.

Target Vasten Numbers

De American Diabetes Association beveelt een nuchtere bloedsuikerspiegel tussen de 70 en 130 voor diabetici. Een ochtend bloedsuikerspiegel lezing onder de 70 duidt op een hypoglycemische reactie, of een lage conditie bloedsuikerspiegel. Bloedsuikerspiegel lezingen meer dan 130 worden beschouwd als hoge waarden en moeten worden behandeld volgens de aanbevelingen van uw zorgteam's.

zwangerschapsdiabetes

Zwangerschapsdiabetes ontstaat wanneer een vrouw die nooit is gediagnosticeerd met diabetes ontwikkelt een hoge bloedsuikerspiegel tijdens de zwangerschap. Hoge bloedsuikerspiegel tijdens de zwangerschap kan leiden tot uw baby groter dan gemiddeld bij de geboorte, een lage bloedsuikerspiegel problemen na de bevalling en misschien hebben ademhalingsproblemen. Het houden van uw bloedsuikerspiegel binnen het doelbereik zullen u en uw baby te beschermen. Het National Institute of Diabetes en spijsvertering en Kidney Diseases beveelt aan dat vrouwen met zwangerschapsdiabetes ochtend glucose nummers te houden onder de 95. Uw arts of diabetische opvoeder kan een andere aanbeveling op basis van uw zwangerschap en de medische geschiedenis.

Proper Testing

Het testen van uw bloedsuikerspiegel binnen 10 tot 15 minuten na het wakker worden zal helpen ervoor zorgen dat u een nauwkeurige lezing te ontvangen. Was uw handen voordat u testen om eventuele verontreinigingen die fouten of onjuistheden kan veroorzaken te elimineren. Niet eten of drinken voordat je testen. Cafeïne kan stijgingen van de bloedsuikerspiegel veroorzaken, zodat koffie voor controles te vermijden.

Dawn Phenomenon

Als u last heeft van hoge ochtend nummers bloedsuikerspiegel zonder directe verklaring, dan kunt u last dageraad fenomeen. Dawn fenomeen wordt gekenmerkt door een toename van de bloedsuikerspiegel, dat meestal gebeurt door 08:00 Uw arts kan heb je je bloedglucose te testen 's nachts om het te bevestigen, en dan zal uw behandeling bij te stellen. Het beheren van de dageraad fenomeen kan net zo makkelijk als het elimineren van een koolhydraat snack voor het slapen gaan of verhoging van de dosering medicijnen zijn, of kan een insulinepomp geprogrammeerd om de dosering op specifieke uur 's nachts te verhogen vereisen. De oorzaak van de dageraad fenomeen is niet duidelijk, maar sommige onderzoekers geloven dat het te wijten is aan het vrijgeven van bepaalde hormonen die insulineresistentie verhogen terwijl u slaapt.