Wat moet Kids drinken als ze & # 039; re Sick Met een hoest?

Wat moet Kids drinken als ze & # 039; re Sick Met een hoest?

Wanneer uw kind een hoest als gevolg van een verkoudheid of griep, het houden van uw kind gehydrateerd is cruciaal voor haar gezondheid en herstel. Vaak is de eetlust van een kind vermindert als een natuurlijke neveneffect van ziek zijn. Echter, door het selecteren van gezonde drankjes voor uw kind, u helpen haar te blijven gehydrateerd en goed gevoed toen ze herstelt.

Kippen bouillon

Kippenbouillon kan worden gegeven aan uw kind te helpen met een hoest, zegt HealthyChildren.org. Kippenbouillon hydrateert en heeft anti-inflammatoire eigenschappen die een zere keel vaak veroorzaakt door hoest te kalmeren. Daarnaast helpt het breken slijm, het verlichten van hoest van je kind.

Sap

Sap kan helpen om uw kind gehydrateerd, maar het is belangrijk om te voorkomen dat het geven van uw kind te veel sap, omdat veel soorten zitten vol suiker en calorieën. Vermijd stoten, zoete fruit drankje mixen en citrus sappen. In plaats daarvan kiezen voor 100 procent sappen, zoals appel of druif. Als uw kind vindt het moeilijk om te slikken sap, maken het een ijslolly keel van uw kind vochtig te krijgen en gemak zijn hoest.

Water

Water kan niet aantrekkelijk op zijn eigen, maar het houdt uw kind gehydrateerd. Om het lekker te houden, voeg een scheutje citroen aan het glas. Voeg slechts een klein bedrag om te voorkomen dat de keel van uw kind van wordt geïrriteerd door het zuur in de citroen. Als de keel van uw kind is erg pijnlijk, voor te bereiden een zout water gorgelen; voeg een 1/4 theelepel naar een 8 oz. glas water. Zorg voor een koel glas gewoon leidingwater of gebotteld water nadat het kind gargles.

geen Cafeïne

Frisdrank, cafeïnehoudende thee en koffie niet zal helpen hoest van je kind. Frisdrank kan irriterend zijn voor een gevoelige keel. De cafeïne in koffie en thee heeft een uitdrogend effect, die een hoest kan verergeren. Als uw kind wil iets warms te drinken en krijgt ziek van bouillon, contact op met uw kinderarts voordat u een kruidenthee, zegt het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde.