Wat moet ik doen voor een urineweginfectie?

Een urineweginfectie of urineweginfectie, is een aandoening van de blaas, nieren, plasbuis of urineleiders. De aandoening ontstaat wanneer bacteriën die normaal gespoeld uit het lichaam in de urine kunnen groeien en vermenigvuldigen. Voorkomende symptomen zijn buikpijn of gevoeligheid, een meer frequente aandrang om te plassen, een branderig gevoel tijdens het plassen en bloed in de urine. Hoewel urineweginfecties zijn pijnlijk en kunnen ernstig zijn, de behandeling is normaal gesproken heel simpel.

Een bezoek aan een dokter

Omdat een infectie van de urinewegen wordt veroorzaakt door bacteriën, is het belangrijk om een ​​arts om medicatie die de infectie kan dodelijk zijn ontvangen te zien. De behandeling bestaat gemeenschappelijke antibiotica, zoals amoxicilline, ciprofloxacine, levofloxacine, nitrofurantoïne en sulfamethoxazol-trimethoprim. De meeste artsen zullen een 7- tot 10-daagse cursus van antibiotica om de bacteriën te doden voor te schrijven, maar patiënten beginnen meestal beter binnen een paar dagen voelt. Echter, het is belangrijk om alle voorgeschreven medicatie om infectie te voorkomen terugkeren nemen.

Pijnstilling

Urineweginfecties kan zeer pijnlijk zijn, dus pijn is vaak noodzakelijk. Common, over-the-counter pijnstillers zoals paracetamol, ibuprofen en aspirine kan helpen. Als deze medicijnen niet sterk genoeg zijn, kunt u met uw arts over een recept sterkte pijnstiller te spreken. Opmerking: Ouders en verzorgers moeten niet vergeten om nooit aspirine-bevattende producten te geven aan kinderen vanwege de mogelijkheid van het ontwikkelen van een levensbedreigende aandoening genaamd het syndroom van Reye. Een andere optie voor pijnbestrijding is een verwarmingselement toepassing op gebieden waar je voelt ongemak. Dit kan erg handig zijn wanneer het proberen om te slapen of rusten.

drink Vloeistoffen

Drink veel vocht om de urine te verdunnen en helpen spoelen de gewraakte bacteriën uit het lichaam sneller. Water is de beste keuze. Vermijd alcoholische, koolzuurhoudende en cafeïnehoudende dranken en sap van citrusvruchten tot na de infectie is verdwenen, omdat ze de urinewegen kan irriteren.