Wat kwalificeert als een statement ketting?

Wat kwalificeert als een statement ketting?

Er zijn vele manieren om uw stijl te tonen. Een van deze manieren is met een statement ketting. Verklaring kettingen zijn zodanig genoemd omdat ze echt een verklaring afleggen. Het uitzoeken van uw verklaring ketting hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn tal van verschillende stijlen van deze trend, maar het identificeren van een statement ketting is eenvoudig als je eenmaal weet wat te zoeken.

Definitie

Verklaring kettingen zijn gemakkelijk te herkennen omdat ze dikke, uniek en de aandacht trekken. Ze komen in een heel scala aan stijlen van metalen kettingen en juwelen stukken kleurrijke nek stukken en kralen snuisterijen. Het belangrijkste ding op te merken is dat de verklaring van kettingen zijn bedoeld om de belangrijkste, het definiëren van stuk van je outfit. Ze horen interessant te zijn en de aandacht vestigen op uw borst - allemaal terwijl kruiden tot je outfit. Daarom kan elke ketting die op grond van deze enorme definitie valt een statement ketting worden genoemd.

Hoe om ze te dragen

Verklaring kettingen kan worden aangekleed net zo gemakkelijk als ze gekleed naar beneden. Probeer de jouwe met een cocktail jurk voor een avondje uit; in de loop van de dag, een statement ketting ziet er perfect chic met een simpel t-shirt of tank top en jeans. Het koele ding over statement kettingen is dat ze kunnen gedragen worden met eenvoudige looks, als het brandpunt van je outfit. Slip van jou over meer dan een eenvoudige blik om direct toe te voegen een stijlvolle punch.

Het kiezen van de Ketting voor u

Als u op zoek bent naar uw eerste statement ketting, te beginnen met een eenvoudige metalen stuk. Een oversized, dikke kettingen werkt met bijna alles in je kast. Het past meer als een choker of kom in langere lengtes, afhankelijk van uw voorkeur. Metalen kettingen met grote hangers zijn ook een chique optie. Als u meer durf bent, probeer dan een gekleurde ketting, die een pop draagt ​​bij aan een neutraal gekleurde kast, maar kan ook kruiden toe te voegen aan eenvoudige prints.

Het dragen van Uw Ketting

Omdat uw ketting is het maken van een statement, zorg ervoor dat de rest van je accessoires blijven gedempt. Niet belasting op armbanden, ringen en oversized oorbellen die zal je kijkt overdreven accessorized. Eenvoudig, delicate sieraden aanvulling op uw ketting zonder overweldigend je look. Studs of eenvoudige hoepels en een basis armband zijn alles wat je nodig hebt om een ​​prachtig statement ketting te vullen.