Wat kunt u doen voor het oor van een kind Ache?

Oorpijn komen vaak voor bij kinderen en de meeste zullen oorpijn geassocieerd met oorontstekingen tegen de tijd dat ze bereiken 3 jaar oud, volgens FamilyDoctor.org. Typisch oorinfecties de bron van oorpijn, maar niet alle behandeling. Echter, de behandeling van de pijn zelf is iets wat alle ouders zullen willen doen om hun kinderen comfortabel te houden.

Warmte

Warmte neigt de pijn geassocieerd met een oorontsteking verlichten. Gebruik een verwarmingselement ingesteld op lage of gemiddelde en hebben het kind te plaatsen zijn hoofd op het kussen. Een warm water fles zal ook even goed werken, volgens HealthSquare.com. Als uw kind lijkt niet ernstig ziek te zijn, kan de kinderarts stel kijken naar de symptomen voor een paar dagen voor het voorschrijven van antibiotica om te werken aan de infectie.

Kauwgom

Hoewel het niet veilig is voor heel kleine kinderen, kunnen die oud genoeg voor kauwgom soms verlichting van oorpijn door te kauwen. Vretende beweging en regelmatige slikken geassocieerd met kauwgom kan pijn en druk veroorzaakt door de ophoping van vocht achter het trommelvlies in veel gevallen volgens de National Institutes of Health.

Olijfolie

Een huis remedie voor oorpijn is het gebruik van druppels olijfolie in de getroffen oor. Olijfolie wordt soms gebruikt om te helpen verwijderen ophoping van oorsmeer, en als binnenoor druk wordt veroorzaakt verstopping van was, kan dit helpen het probleem te verhelpen. Als de pijn het gevolg is van een infectie, zal de olie niet verergeren het probleem en de rustgevende effecten van de olie nog steeds de pijn verlichten.

OTC pijnstillers

Naast pijn bovengenoemde werkwijzen, het gebruik van over-the-counter medicatie veilig en effectief voor kinderen. Geneesmiddelen zoals paracetamol en ibuprofen kunnen succesvol pijn verlichten geassocieerd met oorontsteking. Geef nooit kinderen of tieners aspirine, omdat het mogelijk kan leiden tot het syndroom van Reye, dat is een potentieel dodelijke ziekte, volgens WebMD.

Altitude Change

De snelle stijging of daling van de ene hoogte naar de andere, meestal in een vliegtuig tijdens het opstijgen of landen, kunnen leiden tot een aanzienlijke oorpijn. Kinderen vaak niet begrijpen wat er gebeurt, waardoor dit vaak voorkomt nog meer traumatisch. Stimuleer kinderen om te slikken of bieden hen kauwgom te kauwen, omdat dit vaak kan leiden oren naar "pop" en verlichten van de druk-geïnduceerde pijn. Voor baby's die lijken te lijden tijdens een verandering in de hoogte, proberen om ze te zuigen op een fles als dit zal helpen bereiken dezelfde "pop" van de oren en brengen onmiddellijke verlichting.