Wat krijgt ontdoen van cellulitis?

Wat krijgt ontdoen van cellulitis?


Cellulite is een onaangename klonterigheid van de huid die vaak wordt weergegeven op de dijen, billen en magen van vrouwen (en, minder vaak, mannen). Veroorzaakt door vet te duwen door de laag van bindweefsel onder de huid, cellulitis is niet per se een gevolg van dat u het vet. Zowel dunne en zware mensen kunnen cellulitis. Cellulite heeft een breed scala van oorzakelijke factoren, met inbegrip van slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, uitdroging en huidtype.

Oefening

De meest effectieve middel ter bestrijding van cellulitis is een goede oefening plan. Omdat cellulitis is een gevolg van onderhuids vet te duwen tegen de huid, het verminderen van de vetophopingen is de zekerste manier van het wegwerken van cellulitis. Toning oefeningen, zoals squats en lunges, kunnen helpen bij een soepele cellulitis hobbels. All-over vet-reducerende cardio-oefening, zoals hardlopen en fietsen, kan ook bijdragen tot het verminderen van de vetreserves onder je huid om de kuiltjes verschijning van cellulite te elimineren.

Dieet

Net zoals oefening kan cellulitis te elimineren door het verminderen van vetopslag, zo kan een gewicht-verlies dieet. Een gezond dieet, met veel fruit en groenten, vezels, en een goede hydratatie gewoonten, is een van de meest effectieve manieren om zich te ontdoen van cellulitis. Hoewel het niet een snelle oplossing, een gezonde en evenwichtige voeding is de meest effectieve oplossing voor de lange termijn voor cellulitis.

Skin Behandelingen

Cellulitis crèmes zijn op grote schaal beschikbaar en beweren dat ze de brokken glad en stoten kenmerk van cellulitis. Velen hebben als hun actieve ingrediënt het voorschrijven van geneesmiddelen aminofylline, een astma-behandeling, waarvan wordt beweerd dat vetophopingen duwen door het bindweefsel van de huid op te lossen. Dit kan schadelijk zijn omdat ze beperken bloedvaten, en veel mensen zijn ook allergisch voor het geneesmiddel.

Andere cellulitis crèmes bevatten cafeïne, die werkt door plumping de huid, het verminderen van de knobbeligheid van cellulitis.

Crèmes worden verondersteld gunstig op de korte termijn te worden als de huid wordt afgevlakt door diep te masseren cellulitis crèmes in de huid, het afbreken van de vetophopingen en het verminderen van hun klonterig uiterlijk.

Liposuctie

Liposuctie is een mogelijke behandeling voor cellulitis die daadwerkelijk kan leiden tot het maken van het probleem erger. Terwijl cellulitis wordt veroorzaakt door de hoeveelheid vet direct onder bindweefsel van de huid te drukken via de honingraat-structuur wordt liposuctie bedoeld om diepe laag vet uit het lichaam te verwijderen. Om deze reden wordt het niet aanbevolen als een cellulitis behandeling door de American Medical Association, die waarschuwt dat liposuctie kan maken het probleem alleen maar erger worden het creëren van extra depressies in de huid, waardoor het uiterlijk van lumpiness.